galaxy ace bir sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hkhkhmk

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace bir sorum olacak
arkadaşlar galaxy ace kullanıcısıyım ve android işletim sistemiyle ilk tecrübem bu telefon. sorum belki biraz saçma gelebilir ancak cevap bulamadım bir türlü.

biliyorsunuz bu telefonun dahili hafızası son derece küçük. dün bir şey farkettim ki google play'den indirdiğim bir uygulama normalde hafıza kartına kuruluyor ancak programın boyutu kadar dahili hafızamdan da yer gidiyor. kısıtlı hafıza uyarısı gelince önce programı dahili hafızaya kurdu zannettim ancak uygulama ayarlarına baktığımda dahili hafızamdan 21 mb yer yiyen uygulamayı 300kb ile hafıza kartında kurulu olarak gördüm. daha sonra birkaç uygulamayla daha denedim ve hepsinde aynı durumla karşılaştım.

yani kısacası uygulamalar hafıza kartına kurulduğu halde telefon hafızasından da yer yiyor. acaba sistem özelliği olarak uygulamanın çalışması için gerekli bazı şeyleri dahili hafızaya mı yüklüyor yoksa benim telefonda mı bir sıkıntı var?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

(bu arada ilk bahsettiğim 21 mb'lık uygulama zombie lane adında bir oyun ancak sonrasında indirdiğim birkaç oyunda daha aynı durum oldu)

xCampeR

xCampeR

Üye
Bazı gerekli dosyaların telefon hafızasında olması lazım kardeşim o yüzden sorun yok telefonunda :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Yani bazı dosyaların telefonda kalması gerekiyor yinede :)

hkhkhmk

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekür ederim

aşikar53

aşikar53

Üye
bu ace nasil arkadasa alacaz da onerirmi siniz ?

aliemreyetgin78

aliemreyetgin78

Üye
aynen alıcamda onerırmısınız ...

mancukya

Üye
Hayir gerekmiyor forumda daha önce bir arkadas anlatmisti

Buradaki sekilde Hafiza kartini bölümleme yapicaksiniz ben ext3 yaptim ama sanirim ext4 olarakda calisiyor ama ext3 eminim
Sonrasinda marketten S2E kurun (Tel rootlu olmali) ve programda kutulari isaretleyin yeniden baslat bastiginizda pek cok dosya bu bölüme gidecek sorun cikarmaz sadece tel acilisi belki 10 15 saniye daha uzun oluyor ama tel cok hizli ve stabil calisiyor sonrasinda.

wild.cats

wild.cats

Üye
arkadaşlar benmd bi sorum olcak samsung ace 5830i de wifi sorunu var giremiorumm taranıyorr bağlanıyor ve bağlanti kesildi diğer napanbilirim yardımm

oqlahoma

Üye
bu ace nasil arkadasa alacaz da onerirmi siniz ?

babamda ace var ace alacağınıza x5 alın acede flash yok armv6 lı bide çok uyumsuz oyunlar çıkıyor ınanırmısınız smurfs village oyununu bile açamadı!!!! x5 alın arkadaşınıza

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
Agam Sorun Yokda.Bir Uygulama Var Telefonuna Yüklenen Uygulamaları Sd Karta Taşıyabiliyorsun.Forumda Vardı Araştırısan bulabilirsin.Benımde Konum var ancak yeni versiyonu cıktı die biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt