C6V42 Rofs2 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lance.lot

lance.lot

Üye
Rofs2 içinde apps de tüm yüklü uygulamaların ismi geçer

lance.lot

lance.lot

Üye
Kardeşim hiç uğraşmaya gerek yokki en fazla 3 dk nı alır. Apps içindeki gereksiz uygulamayı bul. Uygulamayı indir. Siscontens ile aç. Dizinlerdeki dosyaları Nfe rofs2 içinde bul ve sil.
Bu kadar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oğuzhan dur tahmin edeyim bence cleanerda şunu yapıyosun açıyosun cleaner'ı rofs2yolunu gösterip siliyosun sonra programı kapatıp nfeyi açıyosun reload from hddye basıyosun ve hiç bir değişiklik olmuyo doğru tahmin ettim mi?

lance.lot

lance.lot

Üye
Maalesef nfc yi açıyorum yolu gösteriyorum ama hiçbişey olmuyor. Karşıma nfc penceresinden başka birşey çıkmıyor

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
oğuzhan dur tahmin edeyim bence cleanerda şunu yapıyosun açıyosun cleaner'ı rofs2yolunu gösterip siliyosun sonra programı kapatıp nfeyi açıyosun reload from hddye basıyosun ve hiç bir değişiklik olmuyo doğru tahmin ettim mi?

şimdi sildim programları evet ama sorun şu reloada basmadım :D

---------- Eklendi @ 21:47:57 ---------- Yazıldı @ 21:47:02 ----------

şimdi sildim programları evet ama sorun şu reloada basmadım :D

Bideğişiklik olmadı. Onu geçte programları sildikten sonra rofsu nasıl açıcaz ?

---------- Eklendi @ 21:54:46 ---------- Yazıldı @ 21:47:57 ----------

Şu an yaptım 7MB boşluk var. Daha fazla nasıl yapabilirim bunu :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
c6 temaları var sildin mi onları?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Hayır silmedim silersemde hangi tema kalacak ?

Yani hangi tema kullanılacak ?

hepsini silmesende olur mesela ben nokia theme white temasını seviyorum onun dışındakileri siliyorum

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Bende onun kalmasını istiyorum fakat hangisinin hangisi olduğuna nasıl karar vericem ? Zahmet oluyor sanada gece gece :D Ama napalım acemi olunca.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bende onun kalmasını istiyorum fakat hangisinin hangisi olduğuna nasıl karar vericem ? Zahmet oluyor sanada gece gece :D Ama napalım acemi olunca.

e işte tamam cleanerda neyin ne olduğu yazıyo :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaptım :D CFW bitti :D test edicek kişi kaldı :D telefon yokki bende :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tamam yaptım :D CFW bitti :D test edicek kişi kaldı :D telefon yokki bende :D

oo işin zor o zaman çünkü modları tek tek deneyip atmadığın için modlar arasında çakışma olabilir veya sadece ofwde çalışan bir modu atmışta olabilirsin

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Modları tek tek atarakmı :( Modların yanında zaten ofw filan yazıyorduda o tek tek işi :ehe önemli değil zaman çok hazirana kadar :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Modları tek tek atarakmı :( Modların yanında zaten ofw filan yazıyorduda o tek tek işi :ehe önemli değil zaman çok hazirana kadar :D

olsun mesela bende de bir sürü mod var ama hepsinin yanında ofw yazmıyo

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
:P Bende Rambo'nunkiler var. Önemli değil yaza gelecek zaten telefon denemem için uzun zaman olacak :oke:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. Tamam. Birde bazı modların içinde nereye gidecekleri yazmıyor mesela şu menüdeki kullanılıyor modları yada bazı modların içinde değişik bir exe oluyor. Bunları nasıl yapıcaz ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok kolay. Dosyanın ismini uzantısıyla NFE'de arat. Nereye gideceğini bulursun. Eğer aramada sonuç çıkmazsa dosya uyumlu değil.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Exe'li olanlarıdamı ? O değilde şu rofs2 tarifini verseydin keşke Ne yaptıysam 110 MB çıkıyor rofs2 Ama stil5 in rar dosyası 94 MB çook garip. Sıkıştırmamı var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt