C6V42 Rofs2 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
C6V42 Rofs2 Sorunu
Orjinal Portu indiriyorum rar boyutu: 147 MB
T.C.K 5230 Çeşit5' i indiriyorum rar boyutu : 94 MB

Rofs editliyorum hafıza -4.08 MB oldu nasıl yapıcağımı anlamadım bu nasıl birşey FW Cleaner bile adam gibi çalışmıyor. Dosyanın yolunu 100 kere kontrol ettim olmuyor. Yardımcı olun azıcık ya :( Acemiyim zaten ilk cfw yapıcam NFE sorunu FWCleaner sorunu ne zahmetli bir iş şimdi anlıyorum Furkan Abi'yi :ağlarım:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sonuçta bu temiz port değil yani üstüne mod uygulanmş e sende biraz daha modlama yaparsan aşar tabi aşmamaya çalışçaksın ama sana tavsiye cfwye gömülü programları, temaları ve ovi haritaları silip yer açabilirsin :oke:

lance.lot

lance.lot

Üye
- lere düştüyse boyutu aşmışsın demektir. Sana tavsiyem bir kaç tane gereksiz dili sil NFE ile. Araçlar>>dil yöneticisinde var...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
- lere düştüyse boyutu aşmışsın demektir. Sana tavsiyem bir kaç tane gereksiz dili sil NFE ile. Araçlar>>dil yöneticisinde var...
cfw bu tck kesin silmiştir zaten gereksiz dilleri

lance.lot

lance.lot

Üye
sonuçta bu temiz port değil yani üstüne mod uygulanmş e sende biraz daha modlama yaparsan aşar tabi aşmamaya çalışçaksın ama sana tavsiye cfwye gömülü programları, temaları ve ovi haritaları silip yer açabilirsin :oke:

onları silmeye gerek yok. Nfe ile gereksiz dilleri silip yer açabilirsin...

lance.lot

lance.lot

Üye
Silinmişse mecburen bazı uygulamaları silmeli

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu tekrar okuyun ya benim dediğimden daha karmaşık şeyler diyosunuz !!

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ben Orjinal'i modifiye ediyorum :D Ama orjinaldeki dosya boyutu olması gerekenden daha fazla.

azcık dengeli modlucan o zaman fw cleaner bence çok işe yarıyor en az 10 mb yer açabiliyorum ben başka çözümü yok bazı modlardan fedakarlık etmek zorundasın

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Konuda yazıyor Rar boyutları. Rofs2'de orjinal olanın boş yeri 0.02 MB

---------- Eklendi @ 21:00:40 ---------- Yazıldı @ 20:59:41 ----------

azcık dengeli modlucan o zaman fw cleaner bence çok işe yarıyor en az 10 mb yer açabiliyorum ben başka çözümü yok bazı modlardan fedakarlık etmek zorundasın

Ederim etmesinede FW Cleaner çalışmıyo zaten 100 kere kontrol ettim yolu çalışmıyor.

lance.lot

lance.lot

Üye
Kardeş o bence original değil. Sen navifirmden indir originali. O zaman original olmadığını anlarsın

lance.lot

lance.lot

Üye
Port mu ? Tamam anladım. Ama çok az yer var. Senin bazı uygulamaları silmen gerek. Nfc ile silemiyorum bende. Ama sana başka bi yol söylerim istersen

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Dinliyorum

lance.lot

lance.lot

Üye
Silmek istediğin uygulamayı netten indir. Siscontens ile aç. Üstte paket gibi bi simge var orayı aç. Sonra orada uygulamanın nerede bulunduğu dizinler var. O dizinlerdeki dosyaları rofs2 de bul ve sil
tamamdır

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Hangi uygulamanın olduğunu nerden biliyim ? :ehe

lance.lot

lance.lot

Üye
anlamadım ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal Portta hangi uygulamaların yüklü olduğunu nerden bileceğimde indireceğim uygulamayı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt