N70 Donma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OwlShield

Üye
    Konu Sahibi
N70 Donma Sorunu
Merhabalar ;

Forumunuza yeni üye oldum. Nokia N70 kullanıyorum. Ancak telefon oyunlarda fena halde kasmakta. Örneğin bir Real Football 2012 yüklediğimde kasmadan dolayı oynayamıyorum. Bunu çözmek için ilk yol olarak normal format denedim ancak olmadı. Hard format denedim o da donmayı engelleyemedi. Oyunu zar zor dona dona oynuyorum resmen. Bunun için başka bir çözümü olan arkadaşlar var mı ?

Bir de oyunlarla ilgili bir kaç sorum olacak. N70 te multiplayer oyun oynayamıyor muyuz ? Ben Real Football 2012 yükledim ancak Bluetooth'u açsam bile Game Modes kısmına bir türlü multiplayer yazısı gelmiyor. O yüzden çoklu oynayamıyorum. Bu neden kaynaklanabilir ?

Bir de Real Football ' da nedense bir türlü takımların formalarını değiştiremedim. Sürekli iki takımda mavi renk formayla oynuyor. Ne kadar 4 ve 6 tuşlarını ve diğer tuşları denesem de bir türlü değiştiremedim bu forma olayını. Bir de maça girmeden önceki kısımda (kadronun bulunduğu) nedense oyuncuların isimleri yerine mevkileri yazıyor. Mesela atıyorum Victor Valdes yerine GK yazıyor. Bunları nasıl düzeltebilirim ? Acaba oyunumda mı hata var yoksa telefondan mı kaynaklanıyor ? Eğer oyun sorunluysa Real Football 2012 nin adam gibi çalıştığı bir link atarsanız sevinirim.Bol hayır duası alırsınız bu kardeşinizden. :D

Dediğim gibi bu soru/n larıma nasıl çözüm bulabilirim ? Bu konuda bana lütfen yardımcı olun. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

Please, help me!

yunus5055

yunus5055

Üye
Arkadaşım keşke oyunun jar mi yoksa sis mi olduğunuda yazsaydın ... eğer senin oynadığın oyun jar ise kasma yapabilir ... Ama sis ise ve yinede kasma yapıyorsa oyunun grafik işlemcisini zorlamasından kaynaklanıyor olmalı ... Oyunu oynamadım bilmiyorum o yüzden söylediklerim bir varsayı ve öneridir ... Senin yapabileceğin en basit şey hafıza kartını olabildiğince boş kullanmak .. Bu sayede tel biraz daha rahat oynayacaktır oyunu ... ( tel hafızasına yükleyip kartı çıkarmayıda deneyebilirsin ) ... Diğer sorunların oyundan kaynaklandığını düşünüyorum ... Forma değiştirememe filan ...

OwlShield

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Evet oyun .jar uzantılı. Oyunu ilk başta hafıza kartında denedim ancak yinede kastı. Şimdi telefon hafızasına yükledim yine kastı. Hafıza kartımda sadece 22 tane müzik var ve toplam 160 veya 180 küsür MB bir şey. Hafıza kartını çıkarıp denediğimde dediğiniz gibi kasma biraz geçti. Dün bir oyun yükledim. Yine jar uzantılı ismi de BarTop Field diye bir şey. Ancak onda hiçbir kasma olmadı. Akıcı bir şekilde oynuyorum. Başka çözüm önerileri olan var mı ?

Olcaymedya74

Olcaymedya74

Üye
Evet hafıza kartını çıkart bi dene olmadı mı oyunu yanlış yerden yüklemişsindir güvenli sitelerden yükle

Fatih.33

Üye
ram boşaltıcı (freemem) kullan ve oyun oynayacağin zaman telefonun temasını orjinal tema olarak değiştir işe yarar büyük ihtimalle

yunus5055

yunus5055

Üye
Kardeş o oyunu indirdiğin yerin linkini yazsana bi bende deneyim bakalım benimkinde nasıl olacak ..

OwlShield

Üye
    Konu Sahibi
h-t-t-p://smsinbox.info/content/m1/wp-content/uploads/2011/10/Real%20Football%202012%20176x208.zip (tireleri siliniz.)

Buyur burdan indirdim. başka sitelerden ve hatta buradan da indirdim ancak yine aynı sorun oldu. Real football 2010 da bu kadar kasmıyor ancak onda da çok fazla takılma oluyor.

yunus5055

yunus5055

Üye
Kardeş sorun oyunda .. Forma seçim diye bi bölüm yok oyunda bu bir .... Sonra oyunda acayip bi kasma durumu var .. Bi hızlanıyo oyun bi yavaşlıyo .. Hep yavaş yada hep hızlı değil ... Yani oyun sorunlu kardeş ... Üstelik illa futbol oynamak istiyorsan fifa 2009 ngage filan var onları oyna .. Sis dir ve hiçbir kasma olayı yok ...

---------- Eklendi @ 18:19:50 ---------- Yazıldı @ 18:16:45 ----------

peperonity.com/go/sites/mview/onlysymbian/33162831(p3);jsessionid=C560EC780637F3F0A671B5478699F752.cdb02

Bak burda Fifanin bi kaç sürümü var .. 2006 olanını indir oyna ... Ayrıca birsürü ngage oyunda var .. Siteye Operadan girip indir ..

OwlShield

Üye
    Konu Sahibi
Peki teşekkürler...

---------- Eklendi @ 20:30:42 ---------- Yazıldı @ 20:13:36 ----------

Bir de bana şu ngage oyunlarının nasıl kurulduğu hakkında bilgi veren bir konu,mesaj linki verebilir misiniz ?

yunus5055

yunus5055

Üye
Peki teşekkürler...

---------- Eklendi @ 20:30:42 ---------- Yazıldı @ 20:13:36 ----------

Bir de bana şu ngage oyunlarının nasıl kurulduğu hakkında bilgi veren bir konu,mesaj linki verebilir misiniz ?

Kardeş ngage oyunları kurmak çok zor değil ... Oyunları yüklemenin 3 tür yolu var ...
1) hafıza kartına oyunun sis dosyasını atıp tıklayıp yüklemek ... Kendisi yüklemeyi yapacaktır ... Yükleme bittiğinde oyunun simgesi Menüye gelir ...
2. Yol dosya atarak yükleme ... bu biraz uğraştırıci ... Oyunların dosyalarını bi dosya yönetici programı kullanarak E/sistem/app klasörune atacaksin ... Sonra sistem/libs e de gidecek dosyalar felan var yani baya uğraştırıci ... Sen ilk yolu izle ....

3) teli pc ye bağlayıp yüklemeleri nokiapcsuite uzerenden yaptırmak ... Buda pek kullanışlı değil ...

Sonra oyunların çalışması için gereken ek programlar var ... Oyunların Renkleri düzgün bir şekilde çalışmasını sağlarlar ...Bu programları

peperonity.com/go/sites/mview/n-gage.games/33569177;jsessionid=0B7876EEE7A372BA115D59CA3CBEDA0F.cdb02

buradan indir ve yükle ( sis dosyasıdır karta at ve yüklet ) ... Ngageman adlı bi programdan oyunları açarsan renkleri düzgün çalışır ...
Kimi oyunlar zaten direk çalışır kimisi ise böyle ek programlar filan ister ... Oynamak için Bluetutu açman gereken oyunlarda var ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt