piskolojik baskı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
piskolojik baskı
aslında piskolojik baskı çok önemli. Bir kişiye isteginiz şeyleri yaptırmak veya onları başka bir tarafa çekmek aslında çok zor degil . Bunun için etkileyeci konuşmanız ve sanki yeterli sebeb varmış gibi gösterip insanları farklı sistemlere yönlendirebilirsiniz. Aslında sayı da çok önemlidir bir topluluk oluşturar tabi münkün oldugunca çogalan topluluk oluşturursanız daha iyi olur. İkna etmek için kişiyi elindeki ürünlerden sogutmak sadece 5 dk sürer.
Örnek verecek olursak piskolojik baskı her yerde var . Bide piskolojik savaş var ki o berbat bişi zaten. Güçlü bir orduyu sadece piskolojik savaş uygulayarak yenmeniz bile mümkün . Bunu günümüzde uygulayan ***** var elbette.

Neyse piskolojik baskı uygulayarak kişinin yeni aldıgı bir telefonu hakkıdında pişman olmuş düşüncesine kaptırırsanız işte o zaman şanslısınız demektir. Keşke sözcügünü bol bol kullanmanızı tavsiye ederim .Mesala insanlar windows 7 den sogutmak bile mümkün . Devir android devri artık demek bile piskolojik baskının sadece ufak bir parçası ki ismi lazım olmayan bir site piskolojik baskı uyguluyor zaten . Girdikleri haberler yazarları yaptıkları işler v.s belli ediyor.Özellikle bir adam varki o nederse dogrudur diyip kendini o adama adayanlar var . O Türkiyede insanları istedigi teknolojiye çekmeyi başaran biri. Onun gibi temel olarak sitelerinde 10 kişi var. En fazla 15.
Devam sonra belki.....

• Beğen
Tepkiler: spy ghost

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Katılıyorum. Androide bizim milletimiz psikolojik olarak inanmış. Aynen interneti OKEY, TAVLA, MSN sanan eski nesil gibi. Bilgisayarı atari sananlar da yok değil. E doğal olarak Android'i de kusursuz sananlarda olacak.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Oh be çatlayacaktım meraktan :D o siteyi takip etmiyorum Allah'tan. :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Devir IOS devri

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Devir teknoloji devri. Akıllı televizyonlar, akıllı telefonlar ve tabletler. Kablosuz alanda katedilen mesafe, gerçeğe yakın oyunlar. Tüm bunlar ne ilk çağda, ne orta çağda, ne de yeni çağda değerliydi. Fakat yakın çağdayız ve 2000 yılı sonrası için milenyum çağındayız. Tüm bunlar çok değerli. O yüzden devir teknoloji devri.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Neden firmalar önce ios sonra androide program çıkarıyor. Symbian nerde? ios pahalı olduğundan mı ilk ona program çıkıyor yoksa ona program çıkarmak çok daha kolay mı?

Hasan

Üye
ben hala atari oynuyorum
(h)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Neden firmalar önce ios sonra androide program çıkarıyor. Symbian nerde? ios pahalı olduğundan mı ilk ona program çıkıyor yoksa ona program çıkarmak çok daha kolay mı?
önce ios'a çıkmasının nedeni, sen tek bir işletim sistemine ve tek bir ekran çözünürlüğüne uygun programı çıkarırsın + çok satar.
androidde bilimum cihaz ve bilimum ekran çözünürlüğü var + satılmaz pek, millet internetten indirir kurar.

o yüzden önce ios'a çıkarıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

önce ios'a çıkmasının nedeni, sen tek bir işletim sistemine ve tek bir ekran çözünürlüğüne uygun programı çıkarırsın + çok satar.
androidde bilimum cihaz ve bilimum ekran çözünürlüğü var + satılmaz pek, millet internetten indirir kurar.

o yüzden önce ios'a çıkarıyorlar.

Bilgi için teşekkürler :) Tahmin ettiydim, doğruymuş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt