Android Cihazı Wifi Modem olarak kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

zeus1907

Üye
    Konu Sahibi
Android Cihazı Wifi Modem olarak kullanmak
telefonumda android 2,3 yüklü, vpn ve hotspot özellikleri var.
usb ile bilgisayara bağlıyken dışardan wirelles internet, pcye aktarmak istiyorum, yapamadım.
usb ile pcye bağlı olacak aynı anda teldeki wifi açık ve internete bağlı olacak,pc bu şekilde internete girecek,nasıl yaparım?

restless16

restless16

Üye
benim bildiğim kadarıyla telefondaki internet pakedini aktarabilirsin bilgisayara, benim denediğim buydu şu zamana kadar

klongs

klongs

Üye
wifi hotspot indir marketten

zeus1907

Üye
    Konu Sahibi
wifi hotspot indir marketten

telefonda wifihotspot var oradan denedim, pcde ağ bağlantısı oluştu ama internete girmiyor.

benim istediğim 3g/4g inetneti aktarmak değil,wifi olarak bağlandığım interneti aktarmak.

fthakan

fthakan

Üye
senin dediğini anladım sende tekrar paylaşım vermek iştiyorsun ben bi yerde görmüştüm böyle bir proğram ama tam hatırlayamadım eğer bulduysan paylaşırmısın?

dadaraz

dadaraz

Üye
telefonunla bağlanabildiğin bir kablosuz bağlatıyı neden telefonun üzerinden bilgisayarına bağlamak istediğini anlayamadım, bilgisayarınla direkt olarak bağlansan olmuyormu? :hmmm

place3461

place3461

Üye
kablo ile bağla bu şekilde wifi ile yaparsan şarj gitmez

mancukya

Üye
Wifi Tethering yapicaksin yazdigim sekilde nette yada markette ara bulursun.

fthakan

fthakan

Üye
bu pro internet erişimini wifi olarak paylaşmaya yaramıyormu?ceptelefonundan bağlandığımız wifi yi kablo yardmıyla pc den de giremezmiyiz kendi internetimizi kullanmadan.

mancukya

Üye

Aradiginiz program burada.

fthakan

fthakan

Üye
teşekkürler:oke:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bende optimus white var zaten normal ayarlarda var

Üst Alt