Bu yerlesik bir bilesen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Bu yerlesik bir bilesen
Unsigned widget,tema efekti yuklerken bu hatayi veriyor. Telefon hacklidir.

slant1111

slant1111

Üye
instal server rp ve instal server rp 1.4 dosyasında sorun var.siteden indrp değştr snra telefonu resetle

maklube

Üye
    Konu Sahibi
Denedim olmadi

realplayer2

realplayer2

Üye
widgetler için c/private/200159c0/themes klasörünü silip tekrar yükleme yapılabiliyordu heralde ama tam hatırlamıyorum ve diğerleri hakkında ise kesin bi fikrim yok

slant1111

slant1111

Üye
cfw bölümünde hack konusu var sabtte.ordan tlfnununa gö re denedn mi instal server ı.yükleyeym istersen

nofear3458

nofear3458

Üye
widgetler için c/private/200159c0/themes klasörünü silip tekrar yükleme yapılabiliyordu heralde ama tam hatırlamıyorum ve diğerleri hakkında ise kesin bi fikrim yok
bendede widget yüklerken bu sorunla karşılaşıyorum acaba.senin dediğin klasörü silersek eski widget'ler gidermi...

maklube

Üye
    Konu Sahibi
cfw bölümünde hack konusu var sabtte.ordan tlfnununa gö re denedn mi instal server ı.yükleyeym istersen

Dostum ben cihazima gore olan installserveri indirdim ama yine ayni hata. Yardimci olabilir misin cihaz C6-01 Belle

hakan_710

hakan_710

Üye
Dostum ben cihazima gore olan installserveri indirdim ama yine ayni hata. Yardimci olabilir misin cihaz C6-01 Belle
burdaki installserver.exe yi kullan sorunun hallolacak kendi kullandığım installserver

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt