sizin için saçma benim için önemli bir konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asigsasi

asigsasi

Üye
ya çıkarmasın demiyorum da üstüne düşmeye gerek bence

asigsasi

asigsasi

Üye
ben ne diyorum üstüne düşmeye gerek yok demiyorum zaten

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Telefonda oyun mu olur ya. Hiç zevk vermiyor bana. Hele dokunmatik ekranda.
Pes 2011 oynuyorum HD.
Elimi koyduğumdan topu adamı falan göremiyorum.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Telefonda oyun mu olur ya. Hiç zevk vermiyor bana. Hele dokunmatik ekranda.
Pes 2011 oynuyorum HD.
Elimi koyduğumdan topu adamı falan göremiyorum.

c6 01 kullanıyordun dimi. E doğaldır görememen ekran küçük. Artı parmakların büyükse vay haline.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende de 701 var bende adamı göremiyorum koşturcam derken.. Telefonda oyun oynamaya pek fırsatım olmuyo ama şuan yüklü 13 tane oyun var ve bence yeterli fazla bile.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
3.5 ile uzayı mı göreceğini zanndttin?

arkadaşım BaTuu ' kardeşimizin avatarına bakınca yaşça büyük gözüküyor. e yaşı büyük olduğu için parmaklarıda büyüktür diye tahmin ediyorum. c6 01 inde ekranı 3.2 inç yani nokia 700 ile aynı. babamda nokia 700 var. ben küçük parmaklarımla 3.5lik 603'ümle rahat oynarken nokia 700'ün ekranı bana bile küçük geliyor. parmağımı koyunca bişi göremiyorum.

latency77

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
arkadaşım BaTuu ' kardeşimizin avatarına bakınca yaşça büyük gözüküyor. e yaşı büyük olduğu için parmaklarıda büyüktür diye tahmin ediyorum. c6 01 inde ekranı 3.2 inç yani nokia 700 ile aynı. babamda nokia 700 var. ben küçük parmaklarımla 3.5lik 603'ümle rahat oynarken nokia 700'ün ekranı bana bile küçük geliyor. parmağımı koyunca bişi göremiyorum.

700 zaten çok küçük bide onunla oyun zaten zor parmakların dışında bişi goremessin :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
700'ü daha bugün elime alıp inceledim ekranı küçük kalıyor 0.3 inch fark belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt