Sony Ericcson w700i - Update Service Sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

watskeburt

Üye
    Konu Sahibi
Sony Ericcson w700i - Update Service Sorunu?
w700i telefonumu update etmek istedim ve Sony Ericsson 'un sitesinden gerekli update exe 'sini aldım, orada w700i için uyumlu olduğu yazıyordu fakat update işleminde telefonun modelini sorduğu basamakta alttaki resimdeki sorun oluşuyor. Telefonum seçenekler arasında yok. Ne yapmam gerekir acaba, var mı bir bilgisi olan, ya da daha önce deneyen?

1. Resimde görüldüğü gibi üst sekmeden telefonun şeklini seçiyorum fakat ekranda hiçbir telefon belirmiyor. Fazlasıyla beklememe rağmen.

2. Resimde de kapaklı modelleri seçiyorum ve telefonlar gül gibi çıkıyor ortaya?

Ek olarak; Update exe'sini aldığım sayfa;

yzbey

Üye
Kardes sen cok kucuk bir ayrıntıyı atlamıssın.Bugun bende guncelleme yaptım aynı ekranda cıkan kucuk resimlerden telini sec ve sag tarafta gorulen DEVAM butonuna tıkla.

yzbey

Üye
Bu ara kusura bakma yanlıs anlamısım.senin tel gozukmuyor demissin.Acaba telinin w700i olduguna eminmisin?Cunku benim bildigim w700i kapaksız yani duz bir model

Telefon bu. Bunu bulmak icin kapaksızlar bolumune bak.Yani siteden bawska bir update dosyası indir.Tr sitede yoksa digerlerinde olabilir buyuk ihtimal.

watskeburt

Üye
    Konu Sahibi
Bu ara kusura bakma yanlıs anlamısım.senin tel gozukmuyor demissin.Acaba telinin w700i olduguna eminmisin?Cunku benim bildigim w700i kapaksız yani duz bir model

Telefon bu. Bunu bulmak icin kapaksızlar bolumune bak.Yani siteden bawska bir update dosyası indir.Tr sitede yoksa digerlerinde olabilir buyuk ihtimal.
Evet bu benim telefonum (:

SonyEricsson 'un kendi resmi sitesinden aldım dosyayı. Diğer yerlere güvenemediğimden aramadım hiç. Tavsiyen varsa?

akcatili

Üye
arkadaşlar s.e. w700 i nin yeni yazılımı olmadığı için update edemezsiniz

formaldehit

Üye
Orada kapaksız modeller gözükmüyor, bilginize...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kapaklı modelleri seçerseniz w700i'yi göremezsiniz. Eğer tam hatırlamıyorum şuanda ama w800/w810 tarzı telefonların olduğu alanı seçerseniz onun içerisinde w700i'de yer alacaktır.

derya1985

Üye
arkadaşlar hepinizin cevabı watskeburt arkadaşın cevabı değil hepsi birbirinden saçma cevaplarınızın arkadaşın telibilmem ama benim telim w810i malesef odayok güncelleme listesinde ben telefonumu yeni aldığım sıralarda birkez update etmiştim ama update service programının eski sürümüidi gayetde güzel güncellemiştim şimdi ise güncellemeden geçtim telin modelini göremiyorum bende xs far manegerle yüklüyorum şuanda son 15-08-07 versionunu yükledim geyet güzel oldu ama enkısa zamanda size gereken bilgileri yazarım

polat_alemdar

Üye
arkadaşlar en son update yazılımını bende indirdim ama ben de gözükmüyor bişey, düz modelleri seçtiğimde benim W700i de dahil altta hiçbir düz model tel. gözükmüyor, ama kapaklı modelleri seçersem birçok model çıkıyor. nasıl yapılır bu update olayı anlayamadım bi türlü, benim cihazın sürümü R1CA lı bişeydi ve update gerekiyormu onu da öğrenemedim bir yerden... çözen yada bilen varsa ve bi cevap yazarsa sevinirim...

alezia_fm

alezia_fm

Üye
kardeşler aslında bi deryanın verdiği cevap biraz konuyu irdelemiş bende 1 aydır k750 im var neden güncellenmediğini merak ediyordum arkadaşın dediği gibi sadece kapaklı modeller gözüküyor bunun nedeni update programını kurmadan bilgisayarın dilini ingilizce abd olarak bide update programından açılırken gene dili aynı şekil ingilizce seçeceksiniz o zamn tüm modeller çıkıyor )))))) Benim ayrı bi sorum olacak sizlere bilen varsa yardım orda cihaz güncel diyo tekrar üstüne nasıl güncelleme yapılır

bizzarelover

Üye
arkadaşlar bana w700i güncelleme exe si lazım sony nin sitesinden kaldırılmış file not found. sizlerde varsa veya nerden bulabilirim bi link verebilirmisiniz tşk ederim

kadabra

kadabra

Üye
arkadaşlar bana w700i güncelleme exe si lazım sony nin sitesinden kaldırılmış file not found. sizlerde varsa veya nerden bulabilirim bi link verebilirmisiniz tşk ederim

Link saglam da bişi sorcam guncelleme sonrası R1DB olcaksa versiyonunuz hiç ugrasmayın bence en kötü sürüm r1db çünkü :):):)

dddarknesss

Üye
bu sorun bendede vardı ilk yaptığımdas güncellştirme yapmıştım ama bi daha o moseller çıkmamıştı. daha sora aklıma geldi. Ayarlar>Denetim Masası>Bölge ve Dil Seçenekleri'inden dili İngilizce (ABD) olarak değiştirin sorun çözülecektir.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
telefona update prosundan yazilim atilinca,federaller tarafindan yeni yazilim atilmadikÇa yenden güncelleyemioruz.
ne yapsaniz da olmuo.ben w700 e Setool dan write gdfs yaptim ama yine ayni sey dedi.zaten son güncelleme yüklü yazio.o pro dan olmuo 2. kez.
ya fullflash yada fullflash.

adonis86

Üye
telefonun kendisinden güncelemeyi dene birde sony tüm markalar için aynı anda günceleme yayınlamamış olabilir bende (yaklaşık iki aydır ) k550i var yaklaşık 15 gün önce telefonun ayarlar kısmından güncelledim ve güncelemeyi yükledi fakat ekranda güncelemenin daha sonra aktif olacağı yazıyordu yani senin modele daha sonra günceleme yayınlanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt