Notebook um için oyun önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
Notebook um için oyun önerileri
Marka:Toshiba
Model:Satellite C660-2R2

İşlemci:Intel(R) Pentium(R) CPU [email protected] GHz Çift Çekirdekli

Ekran kartı:Intel(R) HD Graphics paylaşımlı

RAM:4 GB

DirectX version:10.1

Maximum grafik belleği:1696 MB minimum 64 MB

İşletim sistemi:Windows 7 Home Basic 64 bit

şimdiden teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
Fazla oyun oynuyamassın bu laptopta ekran kartı berbat ben sana birsürü laptop önermiştim gide gele bunu aldın kardeşim ?

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
peki ya delta force land warrior ve crazy taxi oyunlarını kasmadan oynatıyor

---------- Eklendi @ 22:51:19 ---------- Yazıldı @ 22:47:43 ----------

ve bide Final Drive Nitro

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
Sen böyle bi ekran kartıyla hiç oyun oynamayı denedinmi ki böyle diyorsun ben bugun call of duty modern warfare 3 ü indirdim ve oynadım hiç takılma falan yok buna ne diyecen

futbol123

futbol123

Üye
Sen böyle bi ekran kartıyla hiç oyun oynamayı denedinmi ki böyle diyorsun ben bugun call of duty modern warfare 3 ü indirdim ve oynadım hiç takılma falan yok buna ne diyecen
intel hd ekran kartıyla oynuyamassın.Oynarsın ancak 800x600 düşükte açar yani yarım ekran burdan hangi oyunları oynarsın bak

slymnpmk

slymnpmk

Üye
Tehlike ";4636593][COLOR=DarkRed][SIZE=3] intel hd ekran kartıyla oynuyamassın.Oynarsın ancak 800x600 düşükte açar yani yarım ekran burdan hangi oyunları oynarsın bak [URL="http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-Sandy-Bridge.56667.0.html' Alıntı:
Intel HD Graphics (Sandy Bridge) - Notebookcheck.net Tech[/URL][/SIZE][/COLOR]
Belki usta benim laptopumun mantığındadır. Çift ekran kartı var biri chip şeklinde harici. Diğeri tümleşik misal size bu cevabı yazarken intel graphics 3000'ini kullanıyor. Oyunda ise nvidia 540 m'i kullanıyor. Buda belki bu şekildedir.

futbol123

futbol123

Üye
Belki usta benim laptopumun mantığındadır. Çift ekran kartı var biri chip şeklinde harici. Diğeri tümleşik misal size bu cevabı yazarken intel graphics 3000'ini kullanıyor. Oyunda ise nvidia 540 m'i kullanıyor. Buda belki bu şekildedir.
Hayır çift ekran kartı yok.Baktım notebook un özelliklerine :)

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
yani diyorsun oynatıyo ama dusuk detay da

kralkaptansu

Üye
    Konu Sahibi
olsun oynarım

oguz204

oguz204

Üye
Keske laptopun harici ati veya nvidia ekran kartı olsa tek eksiği o laptop ofis için üretilmiş sanırım.

sta_123

Üye
bence sen ıcy tower oyna

15097

15097

Üye
arkadas link vermis orayi incele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt