kısadan anlatabilirmisinRutin kontrollerden biri. Genellikle hayırlı olmuyor.
ne şakası yaOzan abi anladı mı gizli planımızı
Şaka yaw ne planı![]()
hani maxiyi çökertecektik bu gece tüm modlar gitmişken siteyi pinglemeye başlayacaktık ardından ddos saldırılarına geçecektik sonra veri tabanına onlarca kişi saldırı düzenleyip siteyi meşgul edecektik
yakıştıramadam ya ne şakası yahani maxiyi çökertecektik bu gece tüm modlar gitmişken siteyi pinglemeye başlayacaktık ardından ddos saldırılarına geçecektik sonra veri tabanına onlarca kişi saldırı düzenleyip siteyi meşgul edecektik
yakıştıramadam ya
şimdi ban gelmeden ; herşey şakaydı yazılımları o kadar bilmiyorum daha
ne şakası yahani maxiyi çökertecektik bu gece tüm modlar gitmişken siteyi pinglemeye başlayacaktık ardından ddos saldırılarına geçecektik sonra veri tabanına onlarca kişi saldırı düzenleyip siteyi meşgul edecektik
yakıştıramadam ya

ne şakası yahani maxiyi çökertecektik bu gece tüm modlar gitmişken siteyi pinglemeye başlayacaktık ardından ddos saldırılarına geçecektik sonra veri tabanına onlarca kişi saldırı düzenleyip siteyi meşgul edecektik
yakıştıramadam ya

kaldır o gizli yazıyı beyaza al yine
yakıştıramadam ya
Revengeful beni banlasın lütfen çok sıkıldım bu siteden
Ya ctrl+a diye birşey var
Son kararın mı ?

evet var. bir dene istersen ?Ya ctrl+a diye birşey var![]()
Son kararın mı ?
Ya ctrl+a diye birşey var![]()
evet var. bir dene istersen ?
Adem sen en iyisi alt+F4 yap![]()
niye atalayayım ki bu arada ctrl+ a yapmazsanız yapmayın sorun değil hani
Camdan aşağı atladı galiba

e daha ne yapalım win + l de yapalımmıAdem sen en iyisi alt+F4 yap![]()