Anadolu lisesi sorumlu dersler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Türe

Üye
adına fan sayfası bile var facebook'ta ama şu aralar sokakta görmeyi istiyorum :naughty:

valla bizim okuldaki hocalar,müdür yardımcıları ve müdür internette ne yaparsak haberleri oluyor o yüzden dikkatli olmak zorunda kalıyoruz :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye

valla bizim okuldaki hocalar,müdür yardımcıları ve müdür internette ne yaparsak haberleri oluyor o yüzden dikkatli olmak zorunda kalıyoruz :ehe
facemde tüm müdür yardımcılarını şefleri silersem varya benden haberleri olmaz okul aleyhine yazı yazarım ama amaçsız birşey yani böyle güzel :ehe

Türe

Türe

Üye
facemde tüm müdür yardımcılarını şefleri silersem varya benden haberleri olmaz okul aleyhine yazı yazarım ama amaçsız birşey yani böyle güzel :ehe

Aman boşver adem :ehe misal normalde benim arkadaşım olmayan bir hoca benim facede yazdığım ve sadece arkadaşlarımın gördüğü bir durumu sormuştu :hmmm

spy ghost

spy ghost

Üye

Aman boşver adem :ehe misal normalde benim arkadaşım olmayan bir hoca benim facede yazdığım ve sadece arkadaşlarımın gördüğü bir durumu sormuştu :hmmm
vay be sizin hocalarda bayağı face bağımlısı çıktı bizim hocalarda bazen makarasına soruyor edebi sözlerde felan yoksa öyle hocalar aleyhine yazmaya değmez

Astrosman

Astrosman

Üye

hah sizinki yine iyiymiş :) biz son kimya sınavında 280 sayfadan sorumlu olacağız.

sizinkide lafmiş biz kitabın alayından(hepsinden) olduk... Yetmedi ikinci Yazılıyı ansiklopediden Yaptı...

__xXx__

__xXx__

Üye
üniversiteye gelince o sayfa sayıları 280 den 500 lere çıkacak :ehe

Türe

Türe

Üye
Bu kimyacilarin ruhlari fesat gardaş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt