Opera Mobile 12 Sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile 12 Sorunu.
Arkadaşlar bu sorun ne Allah aşkına. Sinir oldum. %20 yi göremeden telefon resetliyor.

dekor67

dekor67

Üye
bu sorun font sorunu telin orjinal fontunu kullan fontzonner warsa sıl teli kapat aç tekrar dne buyuk ihtımal font zonner le font ayarlarıyla oynadın

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
font zommeri kaldır operayı aç sonra font zommeri tekrar kur istediğin fontu seç telefonu kapat aç düzelecektir ama bu işlemleri yaparken opera arka planda çalışır vaziyette olsun.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
opera telefonun fontunu kendine uyarlayamıyo demkki font zoomer kulanırken bendede oluyodu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Çok saçma bi program şu opera. O.o

tempestshine

tempestshine

Üye
Font Zoomer'ı nasıl açtınız siz yaw? Ben açamadım :blink:

larten123

larten123

Üye
font zoomeri sil sonra tekrar yukle ben sımdı opera12 kullanıyorum hıcbır sorun yok:D

aleranol

aleranol

Üye
eğer font zoomer gibi bişi kullanmadıysan doğal. Ama kullandıysan defaulta geri getir. Eğer yok kullanmadım diyosan operayı sil tekrar kur. Oda olmazsa önce soft o da olmazsa sonrada flaş

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Font zoomer büyük mb dosya atarsanız açmaz.

Bende var . Sistem fontuda bauhaus bende ama. Yinede açmaz o zman opera .s

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Sistem fontunu default olarak ayarlasan çok daha güzel olur, kullanıcılar isteklerine göre değiştirir zaten. :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Bir sonraki fw ye öyle yaparım artık.

najanaja

najanaja

Üye
walla aynısı bende de oldu halt ettim eskiyi kaldırdım yeni operayı kurdum böle oldu eski operada sorun yaşamamıştım. fontu orjinal fonta döndürdüm sonra operayı açtım font falan taramadı daha sonra yine font değiştirdim operayı açıyom yine aynı olay harbi dandik bu tarayıcı sildim attım benim için font daha önemli ucweb kurdum şimdi gayet hızlı ve font tararken sorun çıkarmıyo memnunum :)

kimbuerolegemen

Üye
fontzoomer belli durumlarda Opera'da çökmeye sebep oluyor. Aynı durum Nokia'nın kendi tarayıcısını da etkiliyor. Opera ekibi fontzoomer ekibi ile iletişime geçmiş durumda bu sorun için... Eğer eski bir fontzoomer sürümü kullanıyorsanız bunu en son sürüme güncellemeyi deneyin...

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben telefonun fontunu değiştirdim.İndirmede yapabiliyorum.Hiçbir sorun yok :bilmm

TheMadness

TheMadness

Üye
en iyi font kendi fontu. Çünkü bold italic ayarlamaları içinde.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
arkadaslar config ayarlarını da yaptım fakat turbo yu kapatmadıktan sonra donma devam ediyor ayrıca bugün dikkatimi çekti donan opera degil telefon dondugu anda şarz göstergesi de duruyor. Artık oradan anlıyorum donup düzeldigini isterseniz şarzda bir deneyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt