Konu kasmak isteyen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Konu kasmak isteyen
tema paylaşıyor arkadaş

spy ghost

spy ghost

Üye
sende şikayet edeydin :ehe

Hasan

Üye
Bana mi dedin

tempestshine

tempestshine

Üye
o kişiyi tanıyorum.

SHS

SHS

Üye
:hmmm

ultrayer6

ultrayer6

Üye

Hasan

Üye
senle ne alakası var Hasan :D bende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee :D

---------- Eklendi @ 22:31:10 ---------- Yazıldı @ 22:29:49 ----------

valla bilmiyom artıkın ama bellü ediyor kendini. Mesaj hiç yazmıyor ama bot gibi tema paylaşıyor :D

Bir günde 14 tane konu açtım da ondan :ehe

S40 Temaları

tempestshine

tempestshine

Üye
senle ne alakası var Hasan :D bende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee :D

---------- Eklendi @ 22:31:10 ---------- Yazıldı @ 22:29:49 ----------

valla bilmiyom artıkın ama bellü ediyor kendini. Mesaj hiç yazmıyor ama bot gibi tema paylaşıyor :D

o zaman ben o kişiyi tanımıyorum :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
aynen :ehe

SHS

SHS

Üye
kim bu nick ver:ehe acaba o mu

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
asla vermem :D bi kişi degil zaten bir kaç kişi onlar hey ay sonu böyle bastırıyor :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Vallahi sırf böyle konulara muhattab olmamak için makul şekilde paylaşıyorum veya yazı yazıyorum.Hem ben anlam veremiyorum onbinlerce mesajım olsa ne olur olmasa ne olur akıl boş olduktan sonra.sürç-i lisan ettiysek affola

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Haklısın, 1 milyon teşekkürler yazacağına 1 tane 'Teşekkür ederim canım kardeşim' yazman hepsine bedeldir :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi sırf böyle konulara muhattab olmamak için makul şekilde paylaşıyorum veya yazı yazıyorum.Hem ben anlam veremiyorum onbinlerce mesajım olsa ne olur olmasa ne olur akıl boş olduktan sonra.sürç-i lisan ettiysek affola

yok ben çok paylaşım yapan kasıyo demıyom zaten.Bende çok konu açıyom.Ama bazı kişiler belli ediyor kendini :).Dediklerin de haklısın Altan abi :)

---------- Eklendi @ 00:09:19 ---------- Yazıldı @ 00:08:38 ----------

Haklısın, 1 milyon teşekkürler yazacağına 1 tane 'Teşekkür ederim canım kardeşim' yazman hepsine bedeldir :oke:

aynen :oke:

SHS

SHS

Üye

abi bu konunun senle alakası yok, sen ustamızsın:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt