Bana mi dedin
bende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee 
o kişiyi tanıyorum.

senle ne alakası var Hasanbende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee
---------- Eklendi @ 22:31:10 ---------- Yazıldı @ 22:29:49 ----------
valla bilmiyom artıkın ama bellü ediyor kendini. Mesaj hiç yazmıyor ama bot gibi tema paylaşıyor![]()

senle ne alakası var Hasanbende tema paylaşıyom eee ozaman bendemi konu kasıyom hayırr eee
---------- Eklendi @ 22:31:10 ---------- Yazıldı @ 22:29:49 ----------
valla bilmiyom artıkın ama bellü ediyor kendini. Mesaj hiç yazmıyor ama bot gibi tema paylaşıyor![]()

Bir günde 14 tane konu açtım da ondan
S40 Temaları

tema işi değişik ya bi paylaşmaya başladın mı insan durduramıyo kendini![]()

Vallahi sırf böyle konulara muhattab olmamak için makul şekilde paylaşıyorum veya yazı yazıyorum.Hem ben anlam veremiyorum onbinlerce mesajım olsa ne olur olmasa ne olur akıl boş olduktan sonra.sürç-i lisan ettiysek affola
.Dediklerin de haklısın Altan abi 
Haklısın, 1 milyon teşekkürler yazacağına 1 tane 'Teşekkür ederim canım kardeşim' yazman hepsine bedeldir![]()

Vallahi sırf böyle konulara muhattab olmamak için makul şekilde paylaşıyorum veya yazı yazıyorum.Hem ben anlam veremiyorum onbinlerce mesajım olsa ne olur olmasa ne olur akıl boş olduktan sonra.sürç-i lisan ettiysek affola

abi bu konunun senle alakası yok, sen ustamızsın![]()
.Sağolasın kardeş yeri gelmişken belirtmek istedim okadar.İçini dök yeri değilmiydi burası pardon.Sağolasın kardeş yeri gelmişken belirtmek istedim okadar.