Fertile Ceres Feature Pack 2'de süper bir ev ekranı yapılıyormuss

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Fertile Ceres Feature Pack 2'de süper bir ev ekranı yapılıyormuss
[video=youtube;-ymXh5FjcOE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-ymXh5FjcOE[/video]
[FONT='Nokia Pure Text', Helvetica, Tahoma, Arial]
''Bu videodaki uygulamanın aynısı ''Ev ekranı Teması'' Seçilebilir olacak.Böylece en güncel Qt kütüphanelerini de sisteme entegra edeceğiz.''SymbianTürkiye...

Böyle bir ev ekranı ile C5-03 inşallah güzel bir şekil alıcak.Zaten deneme sürümü bile şuan fevkalade :good:İnşallah en kısa zamanda çıkar (Amin) :sukur:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
X6 için yok sanırım ?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Valla şuan benim bildiğim sadece c5-03'e var.5800 ve x6 için çıkar mı bilmiyorum.Cfw sahibine sormak lazım :)

nub

nub

Üye
Eğer o 3-4 tane ana menü gelirse süper olur :D

nub

nub

Üye
peki bunu c5-03 te yapabilirmiyim

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
Eğer o 3-4 tane ana menü gelirse süper olur :D
Ben de bu soruyu sormustum:
-Bu videodaki ev ekranının aynısımı olucak yoksa daha basitleştirilmiş şekli mi?
+Bu videodakinin aynısını olucak cevabını aldım.Ama nasıl olucak hala şaşkınım.Bakalım nasıl bir cfw olacak :bilmm

nub

nub

Üye
Ben de bu soruyu sormustum:
-Bu videodaki ev ekranının aynısımı olucak yoksa daha basitleştirilmiş şekli mi?
+Bu videodakinin aynısını olucak cevabını aldım.Ama nasıl olucak hala şaşkınım.Bakalım nasıl bir cfw olacak :bilmm

Bi an önce yapsınlar :D

ceyhuncu

Üye
Nokıa 5800 için ofw flash ev ekranı şeklinde yaptılar oda ısı problemi ve şarjın çabuk bitmesi şeklinde geri tepti :)

---------- Eklendi @ 17:14:29 ---------- Yazıldı @ 17:12:52 ----------

Nokıa 5800 içinde böyle bi uygulama bekliyoruz eğer problemsiz olursa tabi ve şarj olayınada bi çözüm bularak.

juristokrat

juristokrat

Üye
peki ram durumu ne olacak?ben 5800 da belleshelli yazılıma entegre ettim.normalde 68 70 mb olan boş ram 40 45e düştü.c5 te nasıl olacak acaba ram?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
    Konu Sahibi
peki ram durumu ne olacak?ben 5800 da belleshelli yazılıma entegre ettim.normalde 68 70 mb olan boş ram 40 45e düştü.c5 te nasıl olacak acaba ram?
Hiç bir bilgim yok :D Tam sürümü çıkınca görüceğiz.:D

parlakolcay

parlakolcay

Üye
ne olur olsun ya :-) hatta üstte perdesi olsun dahada gelişmiş widgetleri olsun :) çok mu çok oluyoruz

famemonster16

famemonster16

Üye
Fertile Ceres FP2 tam sürüm çıktığındatüm s60v5 telefonlar için yapılacakmış. Symbian Türkiyede gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt