symbian belle'ler 1ghz hızındamı calışıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle'ler 1ghz hızındamı calışıyor ?
arkadaşlat başlıktada yazdıgım gıbı symbian annadan belleye gecınce telefonun hızı 1 ghz mı oldu.

Bugun arkadasım dedı bana annadan belley gecınce hızı 1 ghz oldu dıye. Ama annada telefonum bu kadar hızlı degıldı annada ufak tefek donmalar kılıtlenmeler oluyordu. Sımdı telefon canavar kesıldı. Islemlerde dahı olsun yuklemelerdede cok hızlı yapıyor gorevı. Bılgınız varsa paylasabılırmısnız.

pRime.

pRime.

Üye
hayır olmadı.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Hayır gene 680 mhz'de kaldı sadece Belle çok stabil ve başarılı bir sistem olduğu için performans baya arttı :oke:

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım arkadas abartınca bende gercek sandım. Ayrıca ınternet sıtesınde arastırdıgım bılgıye gore symbıan cpu hızına yuk bındırmıyormus. Genellıkle mpu hızına yuk bınıyormus . Ondan dolayı nokıa cpu hızını yuksek tutmuyor. Androıdler ıse cpu hızına ıhtıyac duydugu ıcın yukse tutuyormus ghz yı. Burda androıdle alıp veremedıgım yok arkadaslar :D ıstersenız yazıyı buraya tam olarak paylasabılırım . Kameranın neden 25 fx cektıgını felanda yazıyordu .

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
bana da eskisinden çok hızlı geldi bence biraz artmıştır 1 ghz değildir ama :)

TheMadness

TheMadness

Üye
Artmadı. Sadece UI hızı yani stabillikleri ve performansları arttırıldı.

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
peki hepinize teşekkür ederim

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hmm anladım arkadas abartınca bende gercek sandım. Ayrıca ınternet sıtesınde arastırdıgım bılgıye gore symbıan cpu hızına yuk bındırmıyormus. Genellıkle mpu hızına yuk bınıyormus . Ondan dolayı nokıa cpu hızını yuksek tutmuyor. Androıdler ıse cpu hızına ıhtıyac duydugu ıcın yukse tutuyormus ghz yı. Burda androıdle alıp veremedıgım yok arkadaslar :D ıstersenız yazıyı buraya tam olarak paylasabılırım . Kameranın neden 25 fx cektıgını felanda yazıyordu .

İlginiz için teşekkürler,ama maalesef o yazıyı görmekten bıktık:).Teorik olarak evet,öyle ama nedense tarayıcıyı açınca bir Galaxy Mini kadar bile hızlı değil...

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
İlginiz için teşekkürler,ama maalesef o yazıyı görmekten bıktık:).Teorik olarak evet,öyle ama nedense tarayıcıyı açınca bir Galaxy Mini kadar bile hızlı değil...

o telefonun ınternet hızına gore degışıyor. Mesela e7 10.2 ıle baglanıyor

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ona bakarsanız pr1 belleden hızlıydı :)

E_yedi

Üye
    Konu Sahibi
evet son 2 kelımede kullandıgın gıbı DI hızlıydı....

Neyse arkadaslar bu konu symbian androıd kapışmasına donecek. Lutfen yorum yapmayalım boyle konular hakkında bıktık ıyce :D

ANIL

ANIL

Admin
O zaman bilgi verildiğine göre konu kapatılabilir.

aleranol

aleranol

Üye
hayır bizim lanet tarayıcımızdan dolayı öyle opera turbosuz ondan daha hızlı :) turboyu açınca kendi tarayıcıma tur bindiriyorum :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere. :locked: Keyifli vakitler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...