Galaxy S III'ten ilk işaret!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III'ten ilk işaret!

Samsung'un Mayıs ayında yapacağı UNPACKED 2012 etkinliği ile ilgili şimdiye kadar hangi cihazın tanıtılacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştı. Cihazın, Galaxy S serisinin üçüncü üyesi olacağı düşüncesi ağır basıyor, hatta o kadar ki Amazon Almanya, daha tanıtılmadan cihazı ön-siparişe açtı. Ve sonunda cihazın "Galaxy S III" olacağı resmi olarak Samsung tarafından da açıklandı.

Android Play Store'dan indirilebilen Samsung Mobile Unpacked 2012 uygulaması, kullanıcılara 3 Mayıs'ta Londra'da yapılacak olan etkinliğin haberlerini ve canlı anlatımını sunmak için geliştirildi. İşte bu uygulamanın tanımlama bölümünde geçen "Galaxy S III" ifadesi ise artık etkinlikte kesin olarak Galaxy S III'ün tanıtılacağını kanıtlar nitelikte.

kaynak:chip online

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Samsung'un Mayıs ayında yapacağı UNPACKED 2012 etkinliği ile ilgili şimdiye kadar hangi cihazın tanıtılacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştı. Cihazın, Galaxy S serisinin üçüncü üyesi olacağı düşüncesi ağır basıyor, hatta o kadar ki Amazon Almanya, daha tanıtılmadan cihazı ön-siparişe açtı. Ve sonunda cihazın "Galaxy S III" olacağı resmi olarak Samsung tarafından da açıklandı.

Android Play Store'dan indirilebilen Samsung Mobile Unpacked 2012 uygulaması, kullanıcılara 3 Mayıs'ta Londra'da yapılacak olan etkinliğin haberlerini ve canlı anlatımını sunmak için geliştirildi. İşte bu uygulamanın tanımlama bölümünde geçen "Galaxy S III" ifadesi ise artık etkinlikte kesin olarak Galaxy S III'ün tanıtılacağını kanıtlar nitelikte.

kaynak:chip online

eger cortex a9 4 cekirdekle gelirse ve 8 mp. Kamerasi varsa buyuk hayal kirikligi olur:(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eger cortex a9 4 cekirdekle gelirse ve 8 mp. Kamerasi varsa buyuk hayal kirikligi olur:(

8 MP kamera benim için hayal kırıklığı olmaz. Asıl hayal kırıklığı kameranın aynı performansı vermesi olur. İşlemci konusunda da fazla endişem yok ama GPU kesinlikle beni endişelendiriyor. One X, One S ve iPhone 4S'e rahatça kafa tutabilmeli.

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

8 MP kamera benim için hayal kırıklığı olmaz. Asıl hayal kırıklığı kameranın aynı performansı vermesi olur. İşlemci konusunda da fazla endişem yok ama GPU kesinlikle beni endişelendiriyor. One X, One S ve iPhone 4S'e rahatça kafa tutabilmeli.
Hocam samsung un kullandigi kamera mercegi genelde pek iyi olmuyor o yuzden pek umitli olmayin bence:( tabi samsung herkesi sasirtip A15 cift cekirdek islemci ve 12 mp. le duyuru yaparsa birde mali-T400 grafik birimi yerine 600 serisinden kullansa guzel olur;)

ZaZuM

ZaZuM

Üye
hayırlısı olsun

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hocam samsung un kullandigi kamera mercegi genelde pek iyi olmuyor o yuzden pek umitli olmayin bence:( tabi samsung herkesi sasirtip A15 cift cekirdek islemci ve 12 mp. le duyuru yaparsa birde mali-T400 grafik birimi yerine 600 serisinden kullansa guzel olur;)

ben de o yüzden kamera performansında artış bekliyorum. Samsung'un HTC, iPhone veya NOKIA kadar başarılı kamera performansı yok.

• Beğen
vavra22

vavra22

Üye
büyük telefonlar hiç hoş değil bence o ne öyle adam konuşurken yüzünü göremiyosun cebine koyamıyosun samsung çok kaba telefonlar üretiyor ama tablet ihtiyacı olanlar için harika bir seçim olabilir :P

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hayırlısı

Türe

Türe

Üye

gpu mali400 olacakmış yine ama geliştirilmiş haliymiş bu seferki . bence iphone 4s'e kafa tutabilmeli yoksa yok olur gider. Ve evet kamera performansı kesnilikle iyileştirilmiş olmalı ben şahsen s2 nin kamerasını beğenmeyen biriyim furkanım :)

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
hizlandirilmis mali 400 iphone 4s i gecebilir ama iphone 5 i gecemez mali 604 sart apple e rakip olacaksa

Elektr0

Elektr0

Üye
Güney Koreli üretici yaptığı açıklama ile Galaxy S III modelinde 1.4GHz'de çalışan dört çekirdekli (ARM Cortex-A9) Exynos 4 Quad işlemcisine yer verdiğini duyurdu. İşlemci belli oldu.. Kamera yönünden yenilikçi bir çözümü mutlaka olması lazım.. hiç olmazsa telefona koydugu lens'e bir isim vermesi lazım...8 - 12 Mpixel olması farketmez.. önemli olan GPU 'su olacaktır...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Ne oluyor sanki 4 çekirdek Koyunca anlamıyorum İPhone 4s im gayet yeterli oyunlar kaliteli web iyi şarjı iyi
Bilgisayarmi üretiyorlar sanki

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Güney Koreli üretici yaptığı açıklama ile Galaxy S III modelinde 1.4GHz'de çalışan dört çekirdekli (ARM Cortex-A9) Exynos 4 Quad işlemcisine yer verdiğini duyurdu. İşlemci belli oldu.. Kamera yönünden yenilikçi bir çözümü mutlaka olması lazım.. hiç olmazsa telefona koydugu lens'e bir isim vermesi lazım...8 - 12 Mpixel olması farketmez.. önemli olan GPU 'su olacaktır...

4 çekirdek olması fazla değişiklik getirmiyor maalesef. Çift çekirdekten çok daha üstün performans göremiyoruz. Kamera konusunda hala umutluyum, iyi bir ürün gelecek inşallah :ehe

• Beğen
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
ben exynos 5250 den umutluyum :D

Elektr0

Elektr0

Üye
Ne oluyor sanki 4 çekirdek Koyunca anlamıyorum İPhone 4s im gayet yeterli oyunlar kaliteli web iyi şarjı iyi
Bilgisayarmi üretiyorlar sanki
apple iphone 4s 'in ile mutlu ol o zaman :) ne kadar çok sevsende ...... (Hızlı ve öfkeli 5) :naughty::d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt