Samsung Galaxy Note 10.1 alıyim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 10.1 alıyim mi?

İşim gereği zaten galaxy note kullanıyorum sürekli bişeyler çiziyorum. İnternette gezinirken buna rastladım gayet güzel geldi evde ve kafede kullanmak için.
Şimdi;
-Bu bana ne kadara patlar
-Piyasada mı?Değilse ne zaman çıkar?

Özellikler:

-800 x 1280 çözünürlükte ekran(1080 p video)
-10.1 inç ekran
-Android 4.0
-1 GB Ram
-1.4 GHz çift çekirdek
-Adobe Photoshop Touch
-7000 mAh batarya
-Wifi Hotspot
-Bluetooth 3.0
-3G
-Wifi Direct(Anlamadım bunu biri açıklarsa sevinirim)

klongs

klongs

Üye
cipseti degiscekmis 4 cekirdek olacacakmis

mancukya

Üye
O ürün 3 aydan cikmasi zor.

cortex47

cortex47

Üye
şu yazdığın özelliklerle zaten Galaxy Note'un bataryası ve ekranı büyümüş hali. Tabi ki bir de Android 4.0'a güncellenmiş. Bence işlemcisini 4 çekirdeğe çıkarmak gereksiz. Zaten Samsung chipsetlerinin dünyanın en güçlü chipsetleri olduğunu herkes kabul etmiş durumda. Exynos'un çift çekirdekli chipseti dahi her işi layıkıyla takılmadan yerine getiriyor zaten...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
şu yazdığın özelliklerle zaten Galaxy Note'un bataryası ve ekranı büyümüş hali. Tabi ki bir de Android 4.0'a güncellenmiş. Bence işlemcisini 4 çekirdeğe çıkarmak gereksiz. Zaten Samsung chipsetlerinin dünyanın en güçlü chipsetleri olduğunu herkes kabul etmiş durumda. Exynos'un çift çekirdekli chipseti dahi her işi layıkıyla takılmadan yerine getiriyor zaten...

işim çizim gerektiriyor o yüzden büyük ekran istiyorum ve galaxy tab 11.6 diye bişey çıkmış onun yerine bunu alsam olur mu

KayraBey

KayraBey

Üye
Birtane de bana hediye olarak yollar mısın :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Birtane de bana hediye olarak yollar mısın :)
abi sen geldiğinde al çünkü ben gönderirsem vergisinide ödemiş olucam ama sen gelirsen havaalanında tax-free de sana vergiyi geri ödeyeckler ama bunun için gelme yolun düşerse gel

klongs

klongs

Üye
galaxy note 2 çıkacakmış onun için amsterdama gelirim hep kırmızı caddeyi görmek istemişimdir :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
o kadar dar mı ya

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
bu ne yaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt