lumia 610 a skype gelmicek diyen arkadaslara benden selam olsun :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
lumia 610 a skype gelmicek diyen arkadaslara benden selam olsun :)
bundan bir hafta once internet ortaminda dolasan lumia 610- 256 mb. ram olmasi sebebiyle skype uygulamasinin calismiyacagindan bahsediliyordu:( 3 saat once gsmarena sitesinde konuyla ilgili bir yazi yayinlandi ; cat pat ingilizcemle anladigim kadariyla 610 da skype programi calisacak:) ingilizcesi duzgun olan bir arkadas bi bakarsa linke iyi olur;)

http:// blog.gsmarena.com/skype-
will-run-on-nokia-610-after-
all/

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bundan bir hafta once internet ortaminda dolasan lumia 610- 256 mb. ram olmasi sebebiyle skype uygulamasinin calismiyacagindan bahsediliyordu:( 3 saat once gsmarena sitesinde konuyla ilgili bir yazi yayinlandi ; cat pat ingilizcemle anladigim kadariyla 610 da skype programi calisacak:) ingilizcesi duzgun olan bir arkadas bi bakarsa linke iyi olur;)

http:// blog.gsmarena.com/skype-
will-run-on-nokia-610-after-
all/
cep telefonları genel bölümünde ilgili konuya cevap olarak haber kaynagıyla birlikte paylaşıldı

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonları genel bölümünde ilgili konuya cevap olarak haber kaynagıyla birlikte paylaşıldı

hocam sizin ingilizceniz iyi galiba ; haberi dogrumu anlamisim acaba:)

edit: dostum amma hizlisin haber yayinlanir yayinlanmaz ceptelefonlari genel bolumunde yayinlamissin:) kac senedir maxi de uyeligim var ilk konumu acayim dedim onuda dogru duzgun beceremedim :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam sizin ingilizceniz iyi galiba ; haberi dogrumu anlamisim acaba:)
dogru anlamışsın nokia bu sabah açıklama yaptı çıkan dedikodular üstüne lumia610 skype uygulamasını alıcak diye ama türk sitelerinde boşuna arama çünkü nokia ve lumia aleyhine olmayan haberleri on onbeş gün sonra anca verirler

anılbaran

anılbaran

Üye
maxicep portalda haber var skyp ile ilgili baksanız iyi olacak :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt