Shadow Guardian HD 3D v1.0.2

Sponsorlu Bağlantılar

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Shadow Guardian HD 3D v1.0.2
Diğer konuda link kırılmış.Oyun konusunun tekrar açılması gerekti :)

[video=youtube;JfC8Fk5YwWE]http://www.youtube.com/watch?v=JfC8Fk5YwWE&feature=youtu.be[/video]

Gizemli Prima Materia, binlerce yıldır gizli efsanelerin merkezinde olmuştur güçlü ve değerli kalıntı, gerçek bir tehdit haline gelmiştir. Uzak bir tapınak gizlenmiş, insanlığın geri kalanını köle gücünü elde etmek isteyen tehlikeli paralı bir grup tarafından aranır. Jason Çağrı, şimdi bir araştırmacı gazeteci olarak çalışan eski bir asker vardır, ve senin görevin onları durdurmaktır. Eğer dünyaya barış getirmek için düşman orduları savaşmak gibi antik Mısır kalıntıları, Hindistan'da terkedilmiş tapınakları, batık mabetler ve Antartika'nın donmuş ovaları ile yarışı.

link:
İndirmek için download on slow speede basın biraz bekleyin ekrana gelen metni kutucuğa yazın
Link to the file dowloand a basın

• Beğen
Tepkiler: wasp180

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

FeC!

FeC!

Üye
Ya s2 de calistiramiyorum bu oyunu... :S

amcalu1

amcalu1

Üye
denicem çalısırsa sölerim

FeC!

FeC!

Üye
Peki...

ekorotti

ekorotti

Üye
S2 dde root gerekli calismasi icin

hayriçakmak

Üye
Acede apkyi kurdum dosyalari kendi indirmiyor napabilirim?

D u M a N

D u M a N

Üye
saol

amcalu1

amcalu1

Üye
Apk yi tanımadi hoş zaten kascak oyun

k4nun1

k4nun1

Üye
asus tf201 de açarmı

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

turker10

turker10

Üye
paket ayrıştırmada sorun var diyor neden acaba ????

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
paket ayrıştırmada sorun var diyor neden acaba ????

Uygulamalardan bilinmeyen kaynakları açıp deneyiniz hocam.Telefondan mı indiriyorsunuz pcden indirip sdye mi atıyorsunuz ?

Rica ederim arkadşlar iyi forumlar

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
link yenilendi iyi eğlenceler:oke:

jatvalca

jatvalca

Üye
teşekkürler kardeşim emeğe saygı

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
İyi eğlenceler kardeşim

sabrıx

Üye
arkadaşlar akp yi indirdim telefonum s2 rootsuz ama oynıyamıyorum googleplay de bulsam ücretli alıcam orda da yok bu oyunu oynamam lazım 3 ocakta askere donuyorum bi yardımcı olun orda iyi gider = )

yakup_

Üye
ya bnm tel s2 rootlu apk yi kurup sd yi attim ama dosya kontrolu icin nete baglandm a problem accoured filan diyor apkdan da sd yi indirmiyor arkadslr varsa titanium backup olarak apkyi paylasirmisiniz 1.0.2 sinin apksi ama

Takipçi Satın Al

Üst Alt