Harika Balıkçılık Oyunu Fishing King (Hd)

Sponsorlu Bağlantılar

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
Harika Balıkçılık Oyunu Fishing King (Hd)

Android Telefonları:
Samsung (GT-i9000 Galaxy S, S5830 Galaxy Ace, Galaxy S II I9100, S5570 Galaxy Mini, S5660 Galaxy Gio, Galaxy Fit S5670, I9003 Galaxy SL, Galaxy Pro B7510, GT-I5510 Galaxy 551, GT-i5503 Galaxy 5, Galaxy 550, GT-i9000 Galaxy S, GT-I5800 Galaxy 3, I5700 Galaxy Spica, I7500 Galaxy), Sony Ericsson (Xperia X10, Xperia X10 Mini, Xperia X8, Xperia X10 Mini Pro, Xperia ARC X12, Xperia Neo MT15i, W8, Xperia Play), LG Mobile (Black P970, P503, P990 Optimus 2X, Optimus ME P350, GW620, GT540), HTC (Wildfire, Desire, Desire HD, Wildfire S, Desire Z, A3288 Tattoo, Desire S, Incredible S, Sensation, Legend, Google Nexus One, Hero A6262), Huawei (U8800 Ideos X5, U8150 Ideos X3, Turkcell T10), General Mobile (Fenomen, Fox, DSTL1), Trident (A2000, WT5), Acer (Liquid E, Liquid S100), Asus (A10), Turkcell (T10, T20 Maxiphone)

apk:

İndirmek için download on slow speede basın biraz bekleyin ekrana gelen metni kutucuğa yazın

Gioda denedim siyah ekran geldi.Kaldırmıyor sanırım.Arkadaşlar sınavlara hazırlanıyorum.İnsanlık halidir yanlış olabilir gözden kaçabilir.Sınavlara çalıştığım için forumla ilgilenemiyorum.Ben burda zaman bulup oyuna bakmak için en baştan indirip kuruyorsam burda bişeyler paylaşmaya yardım etmeye çalışıyosam
Lütfen biraz emeğe saygılı olun

5 6 gün daha forumda yokum "
yok zaten konu açmış ama nafile ortada yok" gibi yorumlar atmanın anlamı yok.Herkes nerde duracağını bilsin...

İyi eğlenceler arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: wasp180, kajmer_, quix55 ve 1 kişi daha

turla

turla

Üye
şiresi ne bunun zipten cıkmıyor

---------- Eklendi @ 19:49:08 ---------- Yazıldı @ 19:48:50 ----------

şifresi ne

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi

Hocam burdan indirin k.bakmayın mesajı düzeltemiyorum.Linkte karışıklık olmuş

FeC!

FeC!

Üye
Bu oyunun bir bolumunu gecemiyorum arkadas...

turker10

turker10

Üye
teşekkür ... daha önce oynuyordum gerçekten güzel oyun ...:oke:

turker10

turker10

Üye
şifresi ne bunun açılmıyor ... ben mi göremedim...:ah

akrep81

Üye
K.bakmayın size şifresi gönderilmiş zip şifresiz hale çevrilmiştir.İyi eğlenceler :oke:

iyide bu rar olarak çıkıyor apk yok nasıl olacak bu iş sazan gibi atladım inndirdim oyunu nasıl kuracagız

bursa1616

bursa1616

Üye
iphoneda vardı ona benziyor

betoner

betoner

Üye
Teşekkürler, deneyelim.

talha00

Üye
rar'ın içindeki apk dosyasını görmedim. ????

guro123456

Üye
yok zaten konu açmış ama nafile ortada yok

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

serkansenel

Üye
www.androidmarketix.com şifresi büyük ihtimal bu arkadaşlar alıntı yapılan yerden buldum uzun bi araştırmadan sonra

quix55

Üye
Arc s de çalışırmı?

legolas29

legolas29

Üye
arkadaşım apk si nerede?

burak9796

burak9796

Üye
    Konu Sahibi
www.androidmarketix.com şifresi büyük ihtimal bu arkadaşlar alıntı yapılan yerden buldum uzun bi araştırmadan sonra

Bulmana gerek yoktu kardeşim eski linki değiştireli uzun zamn oldu rar şifresi yok.Eski indirme yapanada atmış bulunmaktayım.Linki kaldırın lütfen

4 5 gün forumda sınavlar nedeniyle yokum..İyi eğlenceler

talha00

Üye
Bulmana gerek yoktu kardeşim eski linki değiştireli uzun zamn oldu rar şifresi yok.Eski indirme yapanada atmış bulunmaktayım.Linki kaldırın lütfen

4 5 gün forumda sınavlar nedeniyle yokum..İyi eğlenceler

Burak Sende Bu Oyunun APK'sı var mı? varsa bi upload yaparmısın ?

askinkoc

Üye
Sağolasın bi tek apk indirin zaten gerisini otomatik indiriyor