telefonunuzu vista yapın

Sponsorlu Bağlantılar

crazyeren

Üye
Cypher Vista v1.0 (beta) for s60

Aynı temalardan sıkıldınız mı??? Telefonunuzu bilgisayarınızı kullandığınız gbi kullanmak ister misiniz??? Telefonunuzu dikey ekranda kulanmaktan sıkıldınız mı?? Daha karizma ikonlar ve menü mü istiyorsunuz???
Yukarıdaki sorulardan herhangi birinin cevabı evet ise Cypher-Vista size yanıt olacaktır.
Programın bazı özellikleri
>Vista görünümü
>vista ikonları
>vista başlat menüsü dizaynı
>Artık geleneksel telefon kullanımından vazgeçin

Not: Programı kullanmak için Flash playerınızın yüklü olması gerekmektedir
s 60 modelleriyle uyumludur

NOt : Program flash player programı ile birlikte sise gömülmüştür artık sorunsuz çalışmaktadır
Ekteki sis dosyasını yükleyin ve menüden falsh playera girin daha sonra sağa bastığınızda programı görecektir güle güle kullanın
çok güzel bravo ama indirmek kötü:)

bodroom

Üye
tşk kardes paylaşım icin saol

RAGABANA

Üye
çok sağol kardeş

alobenburak

Üye
saol

farukhan

farukhan

Üye
sagol excalans..

tavruh

Üye
efendim hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim.benim yaşım 43 teknolojiyi yakalamaya çalışıyorum.biraz geç olsada güzel bir şey.böyle güzel eserler ortaya koyan siz değerli arkadaşlarıma teşekkürlerimizi borç biliriz.hepinize çalışmalarınızda ve hayatınızda başarılar ve güzellikler dilerim.

osmanli21

Üye
teşekkürler...

enesaskar

Üye
tesekkürler kardes..

bekir33_bekir

Üye
eline sağlık kardeş

erdalizm

Üye
Cok Güzel 6630 Da Calisiyooo

sash

Üye
hey dostum bu işe yaramı yooo

kosovali75

Üye
eline saglık

kosovali75

Üye
teşekkür ederim

yasarbaba

Üye
olmuyo bu başta hevesle yükledim tel. fakat beceremedim hattatek dosya yöneticisiylede yetinmedim bay bi uğratım fakat beceremedim

keremerson

keremerson

Üye
efendim hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim.benim yaşım 43 teknolojiyi yakalamaya çalışıyorum.biraz geç olsada güzel bir şey.böyle güzel eserler ortaya koyan siz değerli arkadaşlarıma teşekkürlerimizi borç biliriz.hepinize çalışmalarınızda ve hayatınızda başarılar ve güzellikler dilerim.

ii dedin abicim saolasın :)

GICIKGICIK

Üye
saol

by_esinti

Üye
tşk ler birde ben deneyim sonuç ne olacak bakalım

Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim abicim

komandoo

Üye
Eyvallah:oke: Gardaş

Üst Alt