HTC One S almaya karar verdim

Sponsorlu Bağlantılar

WebStyle

WebStyle

Üye
Donanımhaber'de dün seyrettim. Yeni bir rom ile tekrar test etmişler. Gerçekten o takılmalar dan eser kalmamış. Oyunların performansı da gerçekten çok harika..

Lenneth

Üye
Ben olsam iPhone 4S'ten şaşmazdım.

4.3 inç ekran elde doğru düzgün tutulmuyor bile, 4 inçte bile zorlanıyorum ben bazen (GS Plus) iPhone ise ele en iyi oturuşa sahip.

ŞU LYS belasını bir atlayım sağ salim, bende 4S'e merhaba diyeceğim :)

Güncellemelerin yavaşlığı, ICS'nin Gingerbread'ten bile kötü performansıyla bende hayal kırıklığı yaratması, telefon üreticilerinin telefon boyutlarını abartması Android'den soğuttu beni.

WebStyle

WebStyle

Üye

4.3 inç ekran elde doğru düzgün tutulmuyor bile, 4 inçte bile zorlanıyorum ben bazen (GS Plus) iPhone ise ele en iyi oturuşa sahip.

Çok doğru bir tercih yaparsınız. Aldığım günden bu yana ne pc ye ne de tablete ihtiyaç duymuyorum. Tüm ihtiyaçlarımı fazlası ile görüyor. Zaten oyun ve uygulama performanslarına diyecek bir sözüm yok tarayıcı da cabası :)

• Beğen
Tepkiler: Lenneth
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

Güncellemelerin yavaşlığı, ICS'nin Gingerbread'ten bile kötü performansıyla bende hayal kırıklığı yaratması, telefon üreticilerinin telefon boyutlarını abartması Android'den soğuttu beni.

4" Galaxy S'i çok rahat kullanıyorum :)

Ben de iPhone 4S'i çok istiyorum ama ekran boyutu benim için çok küçük. 4" çıkartırsalar alırız bi tane :D

• Beğen
Tepkiler: klongs
Takipçi Satın Al

Üst Alt