İşler karıştı: 1-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
İşler karıştı: 1-2
Spor Toto Süper Final 2. maçında lider Galatasaray'ın konuğu olan Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla liderle arasındaki puan farkını 2'ye indiren Sarı-Lacivertliler, şampiyonluk yarışında önemli bir adım atmış oldu.

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maça iyi başlayan taraf ev sahibi Galatasaray oldu. Seyirci avantajıyla topa daha çok sahip olan Sarı-Kırmızılılar, bir türlü pozisyon üretme başarısı gösteremedi.O ana kadar aldığı topları hızlı ataklara dönüştürme eğiliminde olan Fenerbahçe, sürpriz bir isim ile 17. dakikada 1-0 öne geçti.

Alex'in ara pasına hareketlenen Ziegler, gole imza atan isimdi. 0-1
Golün şokunu üzerinden atan Galatasaray, rakip kalede etkili ataklar geliştirdi. 45. dakikada defansın arkasına hareketlenen Necati, topu kaleci Volkan'ın üzerine nişanlayınca soyunma odasına 1-0 konuk ekip üstünlüğüyle gidildi.

İkinci yarıyı neredeyse tek kale oynayan Sarı-Kırmızılılar, kalesinde devleşen Volkan'ı geçme başarısı gösteremezken, 68'de sahneye Selçuk İnan çıktı. Kazanılan serbest vuruşta jeneriklik bir gol atan milli oyuncu maça denge getirdi. 1-1

Bu golden sonra 75. dakikaya kadar Fenerbahçe kalesinden neredeyse her geldiği pozisyonda gole yaklaşan Sarı-Kırmızılılar, Aydın Yılmaz ile yüzde yüzlük bir gol posizyonundan sonuç alamadı.

İkinci yarının 79. dakikasında Bienvenu'nun pasına hareketlenen Stoch, ikinci yarıda Muslera'yı ilk defa gören takımı adına durumu 2-1'e getiren golü attı.
Son dakikalarda Sabri'nin şutu kaleci Volkan'da kaldı. Baros ise müsait pozisyonda topu direğin yanından auta gönderince karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe puanını 40'a yükseltirken, Galatasaray 42 puanda kaldı

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
helal olsun fenerbahçeye :)

Consul9

Consul9

Üye
Çok şükür takimim buraya beni rahatça yorum yazacağım şekilde oynadı.Hakem kötüydü.Fener şampiyon olmayı hak etmeyecek oyun oynadı.Dışardan biri bu maçı izlese Türkiye'nin şampiyonu(fb olursa) bu takim mı der dalga geçer.Neyse tebrik edelim.Ancak şunu Unutmayin ki bir muharebenin kaybedilmesi savaşın kaybedildiği anlamına gelmez.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben hakemi begendim sahsen.Galatasaray iyi top oynadı sadece son toplarda fenerbahçe kadar basarılı degildi.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
GALATASARAY 30 sut - 4 sut Fenerbahce
GALATASARAY 20 pozisyon - 3 pozisyon Fenerbahce
GALATASARAY %65 topla oynama %35 Fenerbahce
GALATASARAY 1-2 Fenerbahce
Bu tabloya sadece gülünür valla başka hiçbirşey yapamazsın :ehe
Bu maça yorum yazmaya dünyanın en iyi futbolu bilen adamını getirseniz hadi be ordan derim çünkü kelimeler yetmez :)
3 maçta da sahadan sildiğimiz takımdan 4 puan alıyorsak tek açıklaması vardır:"Allah" istemedi

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92 ve Ozan
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ali abi hala gelmedi :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hayat işte...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
bi kismini izledim gs cok gol kacirdi .guzelde oynadi
sonuc ortada yinede feneri tebrik etmek lazim

atoubo

atoubo

Üye
Fener kötü oynasa bile yenebiliyosa En iyi takımdır işte

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu seneki 3 GALATASARAY - Fenerbahce macinda:
GALATASARAY 80 şut 6 gol - Fenerbahçe 10 şut 5 gol

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu seneki 3 GALATASARAY - Fenerbahce macinda:
GALATASARAY 80 şut 6 gol - Fenerbahçe 10 şut 5 gol

Sow'u satak size madem olma mı :kop:
Ben ne liglerde ne pozisyonlar gördüm 10 sut 5 gol ne ki bugün rakip sahadan ayrılmayan liverpool wba'ya yenildi sinir krizine girdim adamlar bi kere çıktı attı golü ve ingilterede yada baska liglerde olsa eze eze yenildik diye yorumlar yapılmaz aynen suan lfc forumunda oldugu gibi oyuncularda hata aranır niye atamıyoruz denir bizde ise ...
Liglerdeki kalite farkı gerçi bu alısmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
10 şut 5 gol 3 maç için geçerli iyi okudun mu?
Mantığın doğru ama orada biri iyi diğeri vasat takımı kıyaslıyorsun burada iki büyük takım var

atoubo

atoubo

Üye
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Maçtaki pozisyon sağanağından başınız döndü herhalde :ehe arkadaş Lpool örneği verdi onun rakibini diyorum arkadaşım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
10 şut 5 gol 3 maç için geçerli iyi okudun mu?
Mantığın doğru ama orada biri iyi diğeri vasat takımı kıyaslıyorsun burada iki büyük takım var

Tamam olayı tam terse cevirelim.
ManU - Liverpool olsun.
ManU her zaman daha iyi oynar daha çok pozisyona girer liverpool gerrard ile 3 kere çıkar hattrick yapip alır maçı.
Son 10 maç hep buna benzer mantıkta oldu aralarında.Zaten küçük fos takımın o kadar pozisyondan sonra galip gelmesi daha da kötü.Gol atamıyosan atamayan sensin.
Rakibinin gol atmasını isteyen takım mı varmıs ki fenerbahçe gol yemek istesin.
Kısaca atamıyosunuz hacım yani baska izahı yok ki.Stoch girdi attı golü necati elmander niye atamıyo maçın büyük çogunlugu sizin kontrolünüzdeyken.

• Beğen
Tepkiler: atoubo
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Ben hayatımda bine yakın yerli yabancı maç izlemişimdir hiç aklıma gelmiyor böylesi.Ben yorumumda Allah istemedi dedim zaten başka mantıklı açıklama yapılması mümkün mü?Varsa yazsın biri okuyalım anlamaya çalışalım onu :)

---------- Eklendi @ 22:35:54 ---------- Yazıldı @ 22:33:27 ----------

Size bir şey söyleyeyim ayrıca.Eğer Fener Avrupa'da ya da Türkiye'de başarı istiyorsa Aykut'u göndermeli.Benim için bu maçtan sonra Aykut'un hocalığı bitmiştir.Bir teknik direktör bir maça hiç mi müdahele etmez yahu?Kadiköy'de 83. dakikada 2-2'yi yakalamisken, Arena'da 70'te beraberligi yakalamisken galibiyet icin saldiran İMPARATOR FATİH TERİM bizim, 3 macta da köy takimi gibi 11 adam savunma yapip kontra atak futbolu oynatan Aykut Kocaman sizin.Yakışmıyor Fenerbahçeye.Ha bugün galip gelindi lafı bile olmaz orası ayrı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ben hayatımda bine yakın yerli yabancı maç izlemişimdir hiç aklıma gelmiyor böylesi.Ben yorumumda Allah istemedi dedim zaten başka mantıklı açıklama yapılması mümkün mü?Varsa yazsın biri okuyalım anlamaya çalışalım onu :)

Volkan istemedi kardes Volkan :oke:
Atlanan konu da var bu arada Türkiyenin en iyi kalecisi klasını konusturdu.
Muslerayıda severim sempatim var özellikle uruguay'dan dolayı.
Sizin ki yedi bizim ki niye yemedi madem konusuna girersek hiç çıkamayız :ehe
Daha süper maçlar bizi bekiyo diyelim kapayalım konuyu.
Allahla ne alakası var sizin takımda müslüman yok mu :kıskıs:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Galatasaray çok isabetli şutlar attı %90 kaleciyi tutturdular

Birde Necati bu gol olayını çözememiş. Necaaatiii, Gol olması için topun kale çizgisini geçmesi gerekiyor senin değil :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...