Telefon Tavsiyesi HTC One X mi One S mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
HTC One X mi One S mi?
Ben One X almaya karar vermiştim ama Süleyman aklımı karıştırdı. :D

Sizce hangisi ve neden??

klongs

klongs

Üye
one s cunku krait teknolojisi var daha uzun omurlu batarya one x te 4 cekirdek oyunlarda devreye giriyor normalde cift cekirdek

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
one s cunku krait teknolojisi var daha uzun omurlu batarya one x te 4 cekirdek oyunlarda devreye giriyor normalde cift cekirdek

:tşk:

diğer yorumları da bekliyorum :)

---------- Eklendi @ 22:27:04 ---------- Yazıldı @ 22:21:52 ----------

buradan baktığım kadarıyla ekran boyutları, ekran çözünürlükleri, ön kameralı, işlemcileri ve GPU'ları hariç fark yok. Benim için son ikisi çok önemli. Hangisi daha iyi performans verir ve bu performans farkı fiyat farkını hak eder mi??

klongs

klongs

Üye
testlerde ayniydi bazi testlerde one s geciyordu

• Beğen
saruman_me

saruman_me

Üye
ama one s in hafızası 16 gb sınılı..

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
o zaman aradaki fiyat farkını da gözönünde bulundurarak one s

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
one x derim çünkü pil sorunu tamamen ortadan kalkmış güncellemele 4+1 çekirdek sorununu çözmüşler. Bence one x çünkü s in boyaları falan dökülüyormuş. Üstelik s ile x arası da ekran ve işlemci farkı var bu sebepted dolayı s alıyor. Ama gerçek iyi one x :) s4 işlemci çok seri ama tegra3 gerçekten mükkemmele yakın. Sadece pil :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
one x derim çünkü pil sorunu tamamen ortadan kalkmış güncellemele 4+1 çekirdek sorununu çözmüşler. Bence one x çünkü s in boyaları falan dökülüyormuş. Üstelik s ile x arası da ekran ve işlemci farkı var bu sebepted dolayı s alıyor. Ama gerçek iyi one x :) s4 işlemci çok seri ama tegra3 gerçekten mükkemmele yakın. Sadece pil :)

incelemelerdeki oyunlarda vs One X'de donmalar oluyor :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Donanım haber'de yeni romla test etmişler donmalar artık yok deniliyor.

Türe

Türe

Üye
Ayıp ayıp :ehe kardeşim dur bekle de one s'in tegra3'ü geçtiği videoyu paylaşayım seninle ;

[video=youtube;un8eFqUA6S0]http://www.youtube.com/watch?v=un8eFqUA6S0&list=FLDvuS425BIBD8BoTJ-Ew6Xg&index=23&feature=plpp_video[/video]

ben bu videodan sonra one s ' i tercih ettim ;)

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
Ayıp ayıp :ehe kardeşim dur bekle de one s'in tegra3'ü geçtiği videoyu paylaşayım seninle ;

[video=youtube;un8eFqUA6S0]http://www.youtube.com/watch?v=un8eFqUA6S0&list=FLDvuS425BIBD8BoTJ-Ew6Xg&index=23&feature=plpp_video[/video]

ben bu videodan sonra one s ' i tercih ettim ;)

sadece incelemek istedim, polis çağırma. caymadık fikrimizden, beraber alacaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt