CEPTEN ONLiNE OYUN TibiaME Yeni Version 2.05

Sponsorlu Bağlantılar

uqrdqn

Üye
biri şu oyunu acmamda yardmcı olsn

..oFLu..

Üye
arkadaşlar biri yardımcı olsun bu oyun wlan baglantısı ıle oynanıyor mu ?

---------- Eklendi @ 15:16:48 ---------- Yazıldı @ 13:53:47 ----------

arkadaşlar bi türlü oyuna baslayamıyorum new game dıyorum bıse doluyo sonra connectıons logın server faıled felan dıyo nasıl uyelık alcam nasıl baslıcam bı yardımcı olun ?

dejavu178

dejavu178

Üye
Oyun güzelde oyun hakkında da biraz bilgi verseniz. Kasılma hakkında skiller statüler falan.

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
Oyun güzelde oyun hakkında da biraz bilgi verseniz. Kasılma hakkında skiller statüler falan.

bakabilirsin kardesim.

---------- Eklendi @ 00:30:14 ---------- Yazıldı @ 00:22:03 ----------

Arkadaslar bu arada oyunun yeni versiyonu çikmistir ve indirme link yenilenmistir... :oke:

sekajmer

sekajmer

Üye
öncelikle dan downloaddan telefonunuzn modelini seçip kutucugu onaylayıp indirin.

- - - Eklendi - - -

oyunu açın ve 'New game' den Kayıt olun (oyundaki adınız,Şifreniz,WORLD bölümüne 1 yazın, ve karakter,cinsiyet seçin.

- - - Eklendi - - -

Oyuna giriş yapmak için 'Contunued' dn kayıt olmak için 'New game' ama en önemlisi internet ayarınızı yapın!

- - - Eklendi - - -

hangi operatörseniz sonu internet olanı seçin. Örnek: Tukcell İnternet yada erişim noktasına 'internet' yazın kaydedin. Ve işlem başarıyla tamamlandğ .d

- - - Eklendi - - -

Oyun knight ve metin2 karışımı bişey :D sorularınız varsa buyrun...

nuuraah

Üye
yaw ben bi ara oyunu indirdim 1 sene önce oynuya mamıştım inş. Şimdi becerim tanks

Jitou

Jitou

Üye
Bir zamanlar oynardım :pro: gerçekten güzel oyun :oke:

mamat61

Üye
ya sitesinden indirirken tibiame s60v3 20 mb lık var bi tane de tibiame classic s60v3 800 kb var farkları ne ki

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
    Konu Sahibi
20MB OLAN 3D 800kb olan 2D

FenerLi-GenÇ

Üye
Yooo arkadaşlar internet paketi almanıza gerek yokki oyun pcdende oynanıyor hemde internet tarayıcısından hemde hiç kasmıyor ayrıca şunuda belirtiyim. Ben ölçtüm 2 saat donanimhaber youtube tusul google ve ikariam gibi sitelerde dolaştım ve telefonumun sürümünü güncellendim :aha: sonra 1.50 saat (yada 1 saat) tibiame oynadım sadece 1 mb net gitti :aha: demekki nete girmeden sadece tibiame oynasam daha uzun sürede daha az net gitcekmi,ş o yüzden üzülmeyin net paketi için fakat iyi bir sarj cihazınız olmalı hem paket veri çekip hemde oyun kasıyor.

onurhan154

Üye
türkçesi yok mu bunun ?

Üst Alt