bilgisayarim için Logitech Speaker System Z523 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarim için Logitech Speaker System Z523 almayı düşünüyorum sizce almalımıyım
bu sistemi almayı düşünüyorum sizce başka bir sistemmi alayım yoksa bu iyimi ???

skynet

Üye
Eğer müzik için alıyorsan kesinlikle logitech'ten uzak dur derim biliyorum logitech'ciler kızacaklar ama gerçekleri söylüyorum....

Eğer imkanın varsa creative t3 almanı öneririm kesinlikle pişman olmazsın + 1'de ses kartı yaptınmı cihazı kapatmazsın bile....:yuru

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
Eğer müzik için alıyorsan kesinlikle logitech'ten uzak dur derim biliyorum logitech'ciler kızacaklar ama gerçekleri söylüyorum....

Eğer imkanın varsa creative t3 almanı öneririm kesinlikle pişman olmazsın + 1'de ses kartı yaptınmı cihazı kapatmazsın bile....:yuru

yorumun için teşekkür ederim ama bu t3ün fiyatı ne kadar acaba

skynet

Üye
yorumun için teşekkür ederim ama bu t3ün fiyatı ne kadar acaba

En uygun fiyat vatan bilgisayar'da 469TL ama ara sıra indirimler oluyor eğer takip edersen daha ucuza alabilirsin....

Burdada uygun fiyatlar var

hasan6262

Üye
Leonardo08 arkadasim z523 yeni aldim pcm yok mp3 playerde kullaniyom harika bir sistem sesi sonuna kadar aciyom hicbir bozulma yok bassi acamiyom annem rahatsiz oluyo 100 de 30. da duruyo bi ara denedim manyak birsey ses kalite zaten bu fiyata ayni kalite bulamazsin bence ben cok memnun kaldim tavsiye ederim pisman olmazsin

dexolcay

Üye
Leonardo08 arkadasim z523 yeni aldim pcm yok mp3 playerde kullaniyom harika bir sistem sesi sonuna kadar aciyom hicbir bozulma yok bassi acamiyom annem rahatsiz oluyo 100 de 30. da duruyo bi ara denedim manyak birsey ses kalite zaten bu fiyata ayni kalite bulamazsin bence ben cok memnun kaldim tavsiye ederim pisman olmazsin

Aynen katılıyorum daha dün vatandan aldım 10 numara ses kalitesi 10 numara bass kalitesi var dünden beri acık sistem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt