Vodafone'a Yeni geçtim bi Bakar mısınız?A

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'a Yeni geçtim bi Bakar mısınız?A
Arkadaşlar vodafone'a yeni geçiş yaptım turkcellden. hattım bu gece 00.50de açıldı. ve aynen aşağıdaki gibi bir mesaj geldi:

"22.04.2012'E KADAR YUKLEME YAPARAK HER YONE 10 DK'SI 50 KURUSA GORUSMEYE DEVAM EDEBILIRSINIZ. EN AZ 20 TL YUKLEYIN INDIRIMLI KONUSMA SURENIZI UZATIN"

10 DK 50 kuruş olayı özgür genç tarifesinde yokmuydu? Ben şuan özgür genç tarifesindemiyim yani?

Vodafone Online işlemlerden tarifeme bakacaktım ama hata veriyor şifreyi giriyorum. Yardımcı olabilecek var mı ?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Tarifeni öğrenmek için 7000'i ücretsiz arayabilirsin :oke:
eğer özgür genç değilse
GENC yazıp 7048'e gönderebilirsin.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
Tarifeni öğrenmek için 7000'i ücretsiz arayabilirsin :oke:
eğer özgür genç değilse
GENC yazıp 7048'e gönderebilirsin.

Dostum cebine göre tarifesindeymişim ama ben numaramın taşınmasını esnasında böyle bir tarifeye geçmek istediğimi belirtmedim ki, hattım açılır açılmaz cebine göre tarifeli oldum hiç bir işlem yapmadan. GENC yazıp 7048'e gönderdiğimdede "30 gün içinde birden fazla paket değişikliği yapamazsınız" mesajını alıyorum.

HaqperesT

HaqperesT

Üye
belki yasın tutmuyordur

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Dostum cebine göre tarifesindeymişim ama ben numaramın taşınmasını esnasında böyle bir tarifeye geçmek istediğimi belirtmedim ki, hattım açılır açılmaz cebine göre tarifeli oldum hiç bir işlem yapmadan. GENC yazıp 7048'e gönderdiğimdede "30 gün içinde birden fazla paket değişikliği yapamazsınız" mesajını alıyorum.

Klasik Vodafone çalışanları yanlışı :oke:
adamlar sen ne kadar dersen de kafalarına göre tarife seçiyor. en iyisi taşıma yaptığın yere git ben böyle dedim siz böyle yaptınız söyle düzeltsinler :oke:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
    Konu Sahibi
belki yasın tutmuyordur

90 doğumluyum, yaşım tutmasa geçiş için diretmem merak etme ;)

---------- Eklendi @ 15:27:15 ---------- Yazıldı @ 15:22:48 ----------

Klasik Vodafone çalışanları yanlışı :oke:
adamlar sen ne kadar dersen de kafalarına göre tarife seçiyor. en iyisi taşıma yaptığın yere git ben böyle dedim siz böyle yaptınız söyle düzeltsinler :oke:

Müşteri Hizmetlerini aradım, görevli 2 dakika bile sürmeden halletti sağolsun. Artık Özgür Genç tarifesindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...