Ygs bitti. Ben geri geldim ! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
o değil de c5 in rom undaki bütün dosyaları e51in telefon hafızasına atmayı düşünüyorum :ehe

Telefonda bi sürü değişiklik olacak :ehe

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Hasan

Üye
:d: ve tecrübe benim şimdiye kadar almayacağım dediğim telefon markası samsung bu kadar tecrübeden sonra Nokia'da model olarak 6260 ve aklıma gelmeyen birkaç model asıl önemli olan telefonun monoblok olması yoksa film bozuluyor ekran sorun yapıyor

N79 monoblok ama ekran 6ay kullanmadan bozuldu ekranı bi gorseydiniz telefonun sağ tuşuna basılı tutuyorum ekran sağa kayıyordu :d:
Ekranını değiştirdim düzeldi :)

spy ghost

spy ghost

Üye
o değil de c5 in rom undaki bütün dosyaları e51in telefon hafızasına atmayı düşünüyorum :ehe

Telefonda bi sürü değişiklik olacak :ehe
:aman2: tamam o konuda birkaç tecrübem var ama kaldıracakmı ben nokia 6630 müzik çalarla n70 müzik çalarını değiştirmiştim süper oluyor :d:

Hasan

Üye

Sen telefonu eziyet etmek için mi aldın :ehe

Telefonu 240:tl:ye aldım sorun yok :d:

Şunu da soyliyeyim telefonda hiç çizik yok , hiç bi bozukluk yok sorunsuz çalışıyor ayrıca ilk hard formatımı iki hafta önce attım :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye
konuyu açan arkadaş geldiği gibi gitti galiba yok artalarda

Hasan

Üye
:aman2: tamam o konuda birkaç tecrübem var ama kaldıracakmı ben nokia 6630 müzik çalarla n70 müzik çalarını değiştirmiştim süper oluyor :d:

Belli başlı değişiklikler

Telefon kasılacak
Ram sorunu olacak
Çoğu pro açılmayacak
bazı pro ların ikonu silinecek
telefonun kamerası hata verecek
Vb

spy ghost

spy ghost

Üye

Belli başlı değişiklikler

Telefon kasılacak
Ram sorunu olacak
Çoğu pro açılmayacak
bazı pro ların ikonu silinecek
telefonun kamerası hata verecek
Vb
o zaman gerek yok bazı sistem prolarını değiştir yeter yani bende öyle telefonu değiştirsem bu hataları verse hard formatı atarım gider

Hasan

Üye
o zaman gerek yok bazı sistem prolarını değiştir yeter yani bende öyle telefonu değiştirsem bu hataları verse hard formatı atarım gider

Benim şu overclock şeyini öğrenmem lazım her türlü pro denedim olmadı

Türe

Türe

Üye
Nasil ya 440 la 8. Oldu bizim 12. Snif :hmmm

Hasan

Üye
symbiana geçersem deniyeceğim şimdi denersem telefon uçar resmen

Her türlü olmuyor rambo sanki farklı bi yöntemle yapıyor veya .txt dosyasını rom a atarak yapıyor onu merak ettim şimdi

Revengeful

Emekli Yönetici
12.000 mi.. Pehh...

__xXx__

__xXx__

Üye
hatırlıyorum da zamanında 9887. olmuştum o zaman öss vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt