Turkcell ödemeli ara 29 kr ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell ödemeli ara 29 kr ??
Arkadaşlar artık bize gelen ödemeli aramayı yanıtlayınca 29 kr ödüyoruz bu saçmalık nereden ve ne zaman çıktı bilen var mı ? Turkcell in sitesine baktım resmi olarak 29 kuruş yapmışlar resmen. Ödemeli aramayı yanıtlamak zorunda değiliz kapatıp tekrar arayabiliriz tamam ama yıllardır ücretsiz olan bu servis neden böyle oldu garibime gitti.

spy ghost

spy ghost

Üye
Bu Turkcell'e alışmak gerçekten zor yazı bu
TL bakiyeniz bitti ve önemli bir arama mı yapmanız gerekiyor? Merak etmeyin, Turkcell ÖdemeliAra servisi ile ücreti karşı tarafın ödeyeceği aramalar yapabilirsiniz.
ÖdemeliAra çağrılarını kabul ederek konuşun,
10 iPhone'dan
birini kazanma şansı yakalayın.ÖdemeliAra iPhone kampanyası hakkında detaylı bilgi için

[h=2]Ne kadar öderim?[/h]
  • ÖdemeliAra servisinde, ÖdemeliAramayı kabul eden taraf ücretlendirilir.
  • ÖdemeliAra servis hizmet bedeli çağrı başına 29 kuruştur. Ayrıca ödemeli aramayı kabul eden taraf, görüşme için kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Ödemeliara ile yapılan görüşme, paket kullanımına dahildir.
  • BüyükŞirket tarifesindeki hatlardan şirket içi yapılan ödemeli arama görüşmeleri, şirkete kayıtlı hatların tarifesinden değil, Turkcell aboneleri için olan tarifeden ücretlendirilir.
  • Servis ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.​

Turkcell haber vermeksizin zam yapıyor bilgilendirme mesajı da göndermiyor asıl can sıkan o mesela şimdiye kadar bedava kullandığımız 7532 artık 50 kr haberiniz yok dimi siz de haklısınız ,Turkcell ne söylesem az size :off:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Ödemeli aramayi yanitlayinca ucret kesilmesi cok sacma. zaten odemeli aramayi kabul edince konusacagiz haliyle kredi, tl her neyse gidecek? varya bu operatorler ne yapmaya calisiyor anlamadim.

spy ghost

spy ghost

Üye
Ödemeli aramayi yanitlayinca ucret kesilmesi cok sacma. zaten odemeli aramayi kabul edince konusacagiz haliyle kredi, tl her neyse gidecek? varya bu operatorler ne yapmaya calisiyor anlamadim.
Ben her şikayet e-maili içinde söylerim kullanıcı sizin için yolunacak tavuk gibi gözükmeye başladı diye ama cevap vermiyorlar sorunla ilgilenip kapatıyorlar konuyu :d:

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Ben her şikayet e-maili içinde söylerim kullanıcı sizin için yolunacak tavuk gibi gözükmeye başladı diye ama cevap vermiyorlar sorunla ilgilenip kapatıyorlar konuyu :d:

Sanırım şuan için bu konuda en iyi operatör vodafone. Her yöne beni ara mesajı atabiliyorsun üstelik ücretsiz.

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hizmetleri karşılaştırırsak bir hizmette biri iyi diğeri kötü başka bir hizmette o iyi diğerleri kötü falan diyebiliriz yani her alanda mükemmel bir gsm şirketi yok. Ama afedersiniz ota ...'a mesaj atıp saçma sapan haberler veren turkcell bu gerekli olan şeye mesaj atıp bilgilendirme yapmıyor ya Allah onları bildiği gibi yapsın. Zaten hepsinin kazık yedirmesine alıştık bari haber verin be arkadaş.

Bir de Iphone veriyorlarmış Allah razı olsun be çok rahatladık....

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Sanırım şuan için bu konuda en iyi operatör vodafone. Her yöne beni ara mesajı atabiliyorsun üstelik ücretsiz.

Aman sus Vodafone duymasın sonra o da ücretli yapar :D

---------- Eklendi @ 22:53:22 ---------- Yazıldı @ 22:49:34 ----------

Aslında hizmetleri karşılaştırırsak bir hizmette biri iyi diğeri kötü başka bir hizmette o iyi diğerleri kötü falan diyebiliriz yani her alanda mükemmel bir gsm şirketi yok. Ama afedersiniz ota ...'a mesaj atıp saçma sapan haberler veren turkcell bu gerekli olan şeye mesaj atıp bilgilendirme yapmıyor ya Allah onları bildiği gibi yapsın. Zaten hepsinin kazık yedirmesine alıştık bari haber verin be arkadaş.

Bir de Iphone veriyorlarmış Allah razı olsun be çok rahatladık....

Sanki iphone hayrına veriyor da bir de reklam yapıyor. sen o 10 iphone'u verene kadar o 29 kuruşlar ile 100 iphone parası kazanacaksın :off:

marist

marist

Üye
Merak Etmeyin O 10 tane İphoneden ßize Çıkmaz. Sadece KandırıLıyoruz oLay ßu Paramızı yiyorLar. :oke:

theseusx

theseusx

Üye
    Konu Sahibi
Merak Etmeyin O 10 tane İphoneden ßize Çıkmaz. Sadece KandırıLıyoruz oLay ßu Paramızı yiyorLar. :oke:

Zaten olaya bakın siz bana ödemeli geliyor ben kabul ediyorum olaydan habersiz şekilde, sonra bir bakıyorum 29 kr düşmüş hattan. Bunu bilgilendirmek için mesaj atmayan şirket tutup bana direk tebrikler ödemeliara servisi kampanyamıza katılımınız alındı çekiliş hakkı kazandınız gibisinden mesaj atıyor. Yani alttan yediriyorlar kazığı sonra hemen hoop göz boyama.

spy ghost

spy ghost

Üye
tl yükledikten sonra telefonu kapatabiliyorum bazen :) adamlar geçen gün onlarca mesaj gönderdi arkadaşımla mesajlaşıyordum turkcell'in gönderdiği mesajlar telefon hafızasını doldurdu mesaj silmek zorunda kaldım tl yüklemenin cezaları dercesine mesaj gönderiyorlar

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
Dün biri beni ödemeli aramıştı cevapladığımda bu oto mesajı almıştım bu uygulama üzerine artık turkcellde kalmam hattı vodafone'a taşıma kararı aldım.

Turkcell istediği kadar herşeyden ücret alsın kendi kaybeder milleti keriz yerine koymak budur işte sizde tepkinizi gösterin hatlarınızı taşıyın turkcellde derdine yansın.

marist

marist

Üye
AdamLar Ne yapacakLarını ßiLmiyorLar. Artık 4Gye qeçtik Diye Daha Ne kadar Paramızı YicekLer.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Ödemeli arama 29 kurus onun yerine 1 dk konusurum yarinda 1 dk bedava konusurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...