bulutsuzgece
Üye
24 gblıuk arsıv bendede var ama emulator sıgned yok
Yalnız şöyle bir durum var. İstediğiniz kadar arşiv olsun. MAME'nin cep sürümü olan MAME XM'de çalışabilmesi için romların "Mame 0.37b7" formatında olması gerekiyor.
24 gblıuk arsıv bendede var ama emulator sıgned yok
dogrudur kardes emuyu bulsam gerısınıde buluruz
kardeş allah rızası için bomberman linkini yenilebide şu emulator unsigned mı ?
kardeş allah rızası için bomberman linkini yenilebide şu emulator unsigned mı ?
SağolunYeni oyunları ekledim arkadaşlar.
Konunun 2. sayfasına geçerek ulaşabilirsiniz.
Fırsat buldukça güncelleyerek eklemeye devam edeceğim.
Sayfaya buradan da ulaşabilirsiniz.
M.a.m.e. XM Arşivi - Sayfa 2

Yalnız şöyle bir durum var. İstediğiniz kadar arşiv olsun. MAME'nin cep sürümü olan MAME XM'de çalışabilmesi için romların "Mame 0.37b7" formatında olması gerekiyor.
evet format tutmadı bende de :S
Ben uyumlu olan 2000'in üzerinde rom indirdim. Yoğun çalıştığım için inceleme fırsatım olmadı.
İnceledikçe bu başlık altına (2.sayfaya) görselleriyle birlikte ekleyeceğim.
romlar zip formatında fakat bu emulator farklı bir format istiyor
bu verilen romlar sanırım pc emulatorlerindeki romlar
sites.google.com üzerinden verdiğin emülator linki çalışsa indireceğim ama siteye bağlanamıyorum :SYok bu emülatörün romları da zip formatında. (Sadece PC'dekine göre romların uyum sürümü farklı)
Konunun 2. sayfasında benim eklediğim oyunlara ve altında eklediğim emülatör linki ile ayarlara bakarsan yardımı dokunacaktır.

sites.google.com üzerinden verdiğin emülator linki çalışsa indireceğim ama siteye bağlanamıyorum :S
elinde emulator varsa onu da upload edebilirsen sevinirim![]()
Arkadaşlar telefonum E7, ayarlarını yapıp klavye ile oynayabiliyorumtek sıkıntı var, ekran yatay oluyo ama ters tarafa yatay oluyo, ben de telefonu ters tutarak oynuyorum
yine de çok zevkli
çözemedim daha..