Derse almayan öğretmenini kalbinden bıçakladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Derse almayan öğretmenini kalbinden bıçakladı
Kütahya'da bir öğrenci, geç kaldığı gerekçesi ile kendisini derse almak istemeyen öğretmenini kalbinden bıçakladı.
18.04.2012 18:44

Bugün Gaziantep'ten gelen doktorun ölüm haberinden benzer bir haber Kütahya'dan geldi.
GEÇ KALINCA DERSE ALMADI BIÇAKLADIOlay, Ali Paşa Mahallesi Abdurrahman Karaa Bulvarı üzerinde bulunan Kütahya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi. Elektrik Elektronik Bölümü 12. sınıf öğrencisi Tarık D. (18) öğleden sonra derse gitmek üzere okuluna gitti. Derse geç kalan Tarık D. uygulama alanına girdi. Sınıf öğretmeni Hakan Gülhan (37), geç kaldığı gerekçesiyle öğrenciyi derse almayınca aralarında tartışma çıktı. Tarık D., yanında bulunan bıçağı öğretmen Hakan Gülhan'ın göğsüne saplayarak okuldan kaçtı.
DURUMU AĞIRÖğretmen Hakan Gülhan, 112 acil servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğretmenin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Zanlı Tarık D. ise Kütahya İl Emniyet Müdürlüğüne giderek nizamiyede bulunan polis memurlarına durumu anlatarak teslim oldu. Zanlı, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınan sağlık raporunun ardından Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğüne götürüldü. ensonhaber

turker10

turker10

Üye
dün doktor bugün öğretmen yorumsuz.....:hmmm

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Olacak İş Değil Ya

AHMED...

AHMED...

Üye
inşallah kurtulur ölmez ya

Türe

Türe

Üye
Ne manyaklar var be

Mert045

Mert045

Üye
Bizim eskiden okulu bi tinerci basmıştı öğretmenin birinin kolunu kesti.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben almazsa çıkıp basketbol oynuyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Türe

Türe

Üye
Ben para oduyorum gec kalinca kural bu :( butun sinifa bisey almak zorundasin :( su ana kadar 20 lira filan girdi :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sımdı maphusta içerde bekler

SHS

SHS

Üye
Allah rahmet eylesin

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ben para oduyorum gec kalinca kural bu :( butun sinifa bisey almak zorundasin :( su ana kadar 20 lira filan girdi :ehe

bizimkiler genelde pasta falan aldırıyorlar. ya da dışarı çıkıp yok yazılıyorsun :zzz:

ben de sürekli geç kaldığım için pastaya para yetmiyor tabi, bazen yok yazılıyorum :ehe

mstf_l

mstf_l

Üye
Hey Allah'ım ya bütün ülke ne saçma şeylere takıp, ne saçma şeyleri büyütüyoruz. Al işte hergün böyle haberleri okuyoruz sonra.

bizimkiler genelde pasta falan aldırıyorlar. ya da dışarı çıkıp yok yazılıyorsun :zzz:

ben de sürekli geç kaldığım için pastaya para yetmiyor tabi, bazen yok yazılıyorum :ehe

Ben bütün teneffüslerde uyuduğum için sorun yohh :ehe

tempestshine

tempestshine

Üye
bugün bizim okulda bir çocukga az kalsın öğretmeni dövecekti.

---------- Eklendi @ 22:46:59 ---------- Yazıldı @ 22:46:14 ----------

dköunmatik telsenby yazamıyom ben yaa :grrr:

mstf_l

mstf_l

Üye
bugün bizim okulda bir çocukga az kalsın öğretmeni dövecekti.

---------- Eklendi @ 22:46:59 ---------- Yazıldı @ 22:46:14 ----------

dköunmatik telsenby yazamıyom ben yaa :grrr:

Ben de yazamıyom, forumda ki tüm Türkçe'yi katleden postlarımı 5800'dan yazıyom.

Çocuk mu öğretmeni dövüyordu, yoksa tam tersi mi anlamadım :allalla:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Yaşı 18 olmuş, hapı yutmuş
Bir ders için geleceğini karartmış

atoubo

atoubo

Üye
Biz ona öğrenci olamazsin demedik adam olamazsin dedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt