HTC One S almaya karar verdim

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye

Bu aralar One S daha yakın geliyor bana Hasan :D

GSMARENA'daki karşılaştırma One S'e itti beni

Evet arkadas dogru dmis tegra 3 var ama optimizasyonu sifir beklediginiz performans yok . Ben One X ' ten vazgectim One S ' i bekliyorum :ehe furkan bir de bir videoyla karar verme diyodun ben one s iyi dedim dedim inanmadin bana bak noldu simdi :ehe

klongs

klongs

Üye

Evet arkadas dogru dmis tegra 3 var ama optimizasyonu sifir beklediginiz performans yok . Ben One X ' ten vazgectim One S ' i bekliyorum :ehe furkan bir de bir videoyla karar verme diyodun ben one s iyi dedim dedim inanmadin bana bak noldu simdi :ehe
ben en başından one s daha iyi dedim dedim bana inanmadınız :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi

sadece video değil test sonuçlarına da baktım :ehe

Türe

Türe

Üye
Bir test sonucunda (benchmark) htc one x sadece 20 puanla gecti one s i ;( birininki 4500 lerde otekininki 4480 lerde

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
klongs

klongs

Üye
​yeni güncelleme gelmiş one x e

Türe

Türe

Üye

browsermark'larda SII ve Nexus çok çok ileride :hmmm

Valla hicbir onemi yok nexus isterse super skor alsin o telefon benim icin bitti ;) ama s2 yi yine versen yine kullanirim seviyorum keratayi az belgesel izlemedim ondan (!) :kop2:

klongs

klongs

Üye
4.0.3 saten ota güncellesiymiş

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

Valla hicbir onemi yok nexus isterse super skor alsin o telefon benim icin bitti ;) ama s2 yi yine versen yine kullanirim seviyorum keratayi az belgesel izlemedim ondan (!) :kop2:

Niye ki nexus un neyi var

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
s 2 de 4g yok değil mi

klongs

klongs

Üye
​yok

Türe

Türe

Üye
Ama samsung galaxy s2 lte modelinde var diye biliyorum ?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
telefon One S olarak değiştirildi. Ona göre yorum yapın :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt