Transparent Profile Widget Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Transparent Profile Widget Unsigned
Bi arkadaşın isteği üzerine buldum hayret bu paylaşılmamış :)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@ ve n000k

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

jatvalca

jatvalca

Üye
bunları kardeşimin teline yükelesem çok güzel olurdu
ama hacklemeye izin vermiyo fakat ağzınında suyu akıyo
neyse emeğe saygı teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Punish81

Üye
:tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
abiiimm :) bitanesin yaaa.. evet aradığım bu işte.. çok saol, teşekkürler..
rica ederim kardeşim güle güle kullan nasıl olduysa bu gözden kaçmış paylaşılalı bayada olmuş :) sayende herkes faydalanacak yoksa görmezdim ben bunu eski sayfalarda kaldığı için.

---------- Eklendi @ 22:09:50 ---------- Yazıldı @ 22:09:23 ----------

:rica:

---------- Eklendi @ 22:10:47 ---------- Yazıldı @ 22:09:50 ----------

bunları kardeşimin teline yükelesem çok güzel olurdu
ama hacklemeye izin vermiyo fakat ağzınında suyu akıyo
neyse emeğe saygı teşekkürler
:rica: neden bişey olcak diyemi korkuyo biraz cesaret biraz da gaz wer hackle :)

---------- Eklendi @ 22:11:02 ---------- Yazıldı @ 22:10:47 ----------

:rica:

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye

rica ederim kardeşim güle güle kullan nasıl olduysa bu gözden kaçmış paylaşılalı bayada olmuş :) sayende herkes faydalanacak yoksa görmezdim ben bunu eski sayfalarda kaldığı için.

yalnız hani farkındaysan,, sunulan hiçbir skin paketinde profil widgetinide değiştirme yok içinde .. skin widgetleri kuruyorsun profil widgeti malak gibi sırıtıyor arada.. benim canım sıkılıyor buna.. böyle olunca hiç sırıtmıycak arada :D bilenler bilmeyenlere anlatsın misali herkes faydalansın.. senin sayende :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yalnız hani farkındaysan,, sunulan hiçbir skin paketinde profil widgetinide değiştirme yok içinde .. skin widgetleri kuruyorsun profil widgeti malak gibi sırıtıyor arada.. benim canım sıkılıyor buna.. böyle olunca hiç sırıtmıycak arada :D bilenler bilmeyenlere anlatsın misali herkes faydalansın.. senin sayende :tşk:

tekrar rica ederim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İyi oldu bu ya teşekkürler gri çerçeve hem estetiği bozuyor hemde arka plan resmini kapatıyordu :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
İyi oldu bu ya teşekkürler gri çerçeve hem estetiği bozuyor hemde arka plan resmini kapatıyordu :)

ewet orjinali çok dandik bütün temalarda görselliği bozuyor ama böle bomboşta ben sewmiyom şeffaf pencere içinde olsa ben ölesini istiyom rica ederim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

ewet orjinali çok dandik bütün temalarda görselliği bozuyor ama böle bomboşta ben sewmiyom şeffaf pencere içinde olsa ben ölesini istiyom rica ederim.
yalnız ben çalışmıyor sandım temanın beyaz yerine denk gelmiş ekliyorum ekliyorum görünmüyor sonrada aklıma geldi :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

yalnız ben çalışmıyor sandım temanın beyaz yerine denk gelmiş ekliyorum ekliyorum görünmüyor sonrada aklıma geldi :D
olur böle demek ki duwarkağıdını koyu renk kullanacan bu widgette

kaavkw

Üye
Bunun yarı transparan olanını bulmak mümkün müdür acaba? Ya da yapabilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt