18 Nisan 2012 Batı Anadolu Fırtınası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
18 Nisan 2012 Batı Anadolu Fırtınası
Anadolu'nun ortasından, kırıkkale civarından başlayarak anadolu'nun batı kısmının çoğunu (afyon dahil) kaplayan fırtınadır. An itibarı ile mayaların kullandığı teknolojiyi merak ettirmektedir ki, takvimlerinde tam bu günde bir doğal afet olacağı yazıyordu. Binlerce yıl öncesinden günü gününe hesaplamak zor olsa gerek.

Bu arada Afyon'da gökyüzü tertemiz olmasına rağmen, Ankara'da tozla kaplanmış, şehrimiz temiz işte. :pro:

Astrosman

Astrosman

Üye
O mayaların tahmini için bi link koy :pro: ayrıca burada dehşet-ül vahşet...

enkazcı

Üye
evet bizim bura felaket 1-2 resim atayımda görün bizim okul polatlı çıkışında olduğu için çöplüklerden çöpler sürüklendi geldi,metan gazı vs.

bu 3 resimde çöplüklerden gelen çöpler

buda dumanlardan gazlardan..

BUDA VİDEO OKULUMUZDAN

Astrosman

Astrosman

Üye
evet bizim bura felaket 1-2 resim atayımda görün bizim okul polatlı çıkışında olduğu için çöplüklerden çöpler sürüklendi geldi,metan gazı vs.

bu 3 resimde çöplüklerden gelen çöpler

buda dumanlardan gazlardan..

BUDA VİDEO OKULUMUZDAN

kışlaya yakın mi gardaş? Okul

Astrosman

Astrosman

Üye
Video senin sınıf mı?

enkazcı

Üye
yok gardaşım kışlaya çok ters düşüyor kışla eskişehir yolu üstünde bizim okul konya yolu üstünde

---------- Eklendi @ 16:15:31 ---------- Yazıldı @ 16:15:12 ----------

Video senin sınıf mı?
evet bizim sınıf küfreden gençte benim :d:

Astrosman

Astrosman

Üye
yok gardaşım kışlaya çok ters düşüyor kışla eskişehir yolu üstünde bizim okul konya yolu üstünde

---------- Eklendi @ 16:15:31 ---------- Yazıldı @ 16:15:12 ----------

evet bizim sınıf küfreden gençte benim :d:

:hmmm yakın sandım bi an :aha: niye küfür ediyon gızlar felan duyar(duysun canım zaten onlarda ediyo) :D

enkazcı

Üye
niye yakın sandın tanıdık felan varmı gardaşım :d: yoksa görüntümü kışlaya benziyor :d:
he doğru diyon duysun ö.deil zaten arkadaşın 1 tanesi bayıldı geçmiş olsun diyorum

Astrosman

Astrosman

Üye
niye yakın sandın tanıdık felan varmı gardaşım :d: yoksa görüntümü kışlaya benziyor :d:
he doğru diyon duysun ö.deil zaten arkadaşın 1 tanesi bayıldı geçmiş olsun diyorum

yok tanıdık felan yolda baaçayı benzettim... Geçmiş olsun o arkadaşa.. :D

enkazcı

Üye
doğrudur benzetilir :d: sen birde yakından gör gardaşım :d:
en son hastaneye gittilerdi astımmış arkadaş oda öyle olunca metan gazıda gelince Allah korudu..

Astrosman

Astrosman

Üye
doğrudur benzetilir :d: sen birde yakından gör gardaşım :d:
en son hastaneye gittilerdi astımmış arkadaş oda öyle olunca metan gazıda gelince Allah korudu..

ALLAH korumuş gardaşım.çakmak yokmuydu yanınızda?

enkazcı

Üye
yokta..olsa nolurdu hiç bilgim yok böyle konularda bu durumu ilk defa gördü polatlı

Astrosman

Astrosman

Üye

enkazcı

Üye
ya tüh ya kaçırdık şamatayı desene off ya okula gitmek istiyorum hemde çakmakla yav nasıl olmaz ya bide o kadar içen var :d:

Astrosman

Astrosman

Üye
ya tüh ya kaçırdık şamatayı desene off ya okula gitmek istiyorum hemde çakmakla yav nasıl olmaz ya bide o kadar içen var :d:

emin misin metan gazı olduğuna:hmmm yoksa şimdiye kadar haberlerde sizi izlerdik. Sen sağlam bir şekilde ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt