Next Vermilion by Daeva112

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Next Vermilion by Daeva112
arkadaşlar tema farklı bi temaymış tuğ kardeşim bilgilendirmesinde haklıymış kendisine teşekkür ediyorum yabancı sitelerin mağduriyetine uğruyoruz bazen böyle kusura bakmayın gari. tema s60v5 teması fakat göründüğü gibi bellede de sorun çıkartmadan çalışan bi tema sorun yaşayan varsa bilgi versin mod lar konuyu silebilir veya taşıyabilir. tema orjinal next vermilon mu onuda bilmiyom artık kurulumda ismi öyle geçiyor s60v5 olduğu içinmi ikonlar farklı anlamadım.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@, hakann09, jatvalca ve 1 kişi daha

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
abi bu tema Belle teması değil S60uv5 teması
ben bunu geçen hafta buldum Belle ile uyumlu olup olmadığı konusunda suphelenip kendim denedim kesinlikle Belle teması değil. Zaten Belle ile uyumlu bu seri temaların boyutu 4.7 mb direk ordan anlaşılıyor
istersen kur temayı seç telefonu yeniden başlat farkı göreceksin

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
abi bu tema Belle teması değil S60uv5 teması
ben bunu geçen hafta buldum Belle ile uyumlu olup olmadığı konusunda suphelenip kendim denedim kesinlikle Belle teması değil. Zaten Belle ile uyumlu bu seri temaların boyutu 4.7 mb direk ordan anlaşılıyor
istersen kur temayı seç telefonu yeniden başlat farkı göreceksin
peki sen denedinmi bunu senin yorumun üzerine şimdi denedim bütün ikonlar yerli yerinde hiç bi sorun yok ben bunu zaten belle tema bölümünden buldum tema bella temasıdır ve sorunsuzdur.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla belle teması gbi görünyo :hmmm bu arada cook sagol hocam :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık teşekkürler

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Buna bayıldım.Teşekkürler :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
valla belle teması gbi görünyo :hmmm bu arada cook sagol hocam :oke:

:rica: kardeş bütün resimler benim telden hala şüphe yoktur heralde içinizde walla ben denedim sorunsuz heryerden önizlemede alıwerdim sizin için isteyen deneyebilir. seçim sizin.

---------- Eklendi @ 21:33:01 ---------- Yazıldı @ 21:32:44 ----------

eline saglık teşekkürler

:rica:

---------- Eklendi @ 21:33:16 ---------- Yazıldı @ 21:33:01 ----------

Buna bayıldım.Teşekkürler :oke:

:rica:

jatvalca

jatvalca

Üye
evet güzel tema teşekkürler

• Beğen
fayzteck

fayzteck

Üye
Harika bir tema.ikonlar çokoş :)

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

peki sen denedinmi bunu senin yorumun üzerine şimdi denedim bütün ikonlar yerli yerinde hiç bi sorun yok ben bunu zaten belle tema bölümünden buldum tema bella temasıdır ve sorunsuzdur.

aslında normal bi tema olsaydı Hiç ilgilenmezdim fakat daeva112 imzalı olunca durum tamamen değişiyor. Hakkını yememek lazım adam gerçekten güzel temalar yapıyor

bu konudaki temadan (Next Vermilion) ekran görüntüleri bizzat kendim denedim kurup telefonu yeniden başlattım görünüyorki yukarıdan inen bar menü ana ekran seçenekler, menü ve arama ikonu klavye ikonu bildiğimiz evole tema ikonları çünkü bu temada bu ikonlar yok

Ekli dosyalar

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
buda serinin diğer temasinda bence çok fark var Belle teması olsaydı ilk bulduğum zaman ben konuya eklerdim

Ekli dosyalar

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
orjinali görmediğim için anlamamıştım herşeyi düzgün görünüyodu şimdi belli oldu ikonlar bile farklı biraz benzeme var ama baya farklı yerleri var bilgilendirme için teşekkürler peki bu temanın adı ne acaba :) bilsekte değiştirsem adını konuyu sildirecem sonuçta kullanılabilir bi tema sadece orjinal adı belli deil napacamı bilemedim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu tema s60v5 için
önceden s60v5 temalarını çok kullandım ordan biliyorum :D

ggokhan008

Üye
bı sağlam cfw bulamadım ki of kurtlus yukledım bu sferde atom bebek çalısmadı sinırden olcem sonunda

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
:tşk: sorunsuz çalıştı...

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt