Allah-u Teâlâ bunları bildiği gibi yapsın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Allah-u Teâlâ bunları bildiği gibi yapsın...
Allah bunlara El-Kahhar ismiyle muamele etsin...Amin
[video=youtube;rWJay3_ZQ_I]http://www.youtube.com/watch?v=rWJay3_ZQ_I[/video]

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Adam içindeki putperestlik aşkını anlatmış garibim Allah akıl versin.
Birde kaynak olarak Kur'an ve hadisleri gösterip cahilliğini açık bir şekilde ortaya koymamışmı baya acıdım. Eğer Kur'anı biraz araştırsaydı bu aptallığa düşmezdi.

Mülk suresi ayet 3

O, yedi göğü, birbiri üzerine, âhenkli, düzenli, uyum içinde manyetik katlar halinde yaratandır. Rahmet sahibi, Rahman olan Allah’ın yaratmasında hiçbir uygunsuzluk, aykırılık, aksaklık göremezsin. Gözünü çevir de bir bak, bir bozukluk görüyor musun?

Bundan yaklaşık 1450 sene evvel inen bu ayet, Ümmi (okuma yazma bilmeyen) bir elçi aracılığıyla bizlere vahyedilmiştir. Daha dünyanın bir öküzün boynuzunda olduğu bile tartışılmazken göğün 7 katmandan oluştuğunu söyleyen bu ayet
Okuma yazma bilmeyen bir peygamber tarafından mı Yoksa bir taş parçası tarafından mı söylenmiş olabilir. Tabi ki Kâdir-i mutlak olan Allah c.c. Tarafndan yaratılıp bizlere vahyedilmiştir.

Eğer islam putperest bir din olsaydı, şimdi hepimizin evlerinde ismi Muhammed olan altından, gümüşten heykeller olurdu ve ona tapınırdık ki; Hz. Peygamber bunun önüne geçmek için kendisini resmettirmemiş ve kendi resmi olduğu iddia edilen resimler ortaya çıkarsa onlarında imha edilmesini emretmiştir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve viktoreznov
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
bi de videonun sonun ayazmış ya "ailesiyle birlikte resimlerini bile yayınladık" falan diye. önünüzde açık deliller yok mu? sizden önceki putperest kavimlerin nasıl helak olduğunu bilmiyor musunuz? tabii ki de biliyorlar ama işlerine gelmiyor. yazık. Rabbim en iyi biendir. bunlara ne yapacağını da çok iyi bilir. onun için hiç beddua falan etmeyip bunları Rahman ve Rahim olan Allah c.c.'e hâvâle ediyorum...

Eykul

Eykul

Üye
Bakmadim bile buna... Imani az olan kisiler inanir hemde ciddi ciddi "dinin gercekleri" yaziyor...

Aynen katiliyorum birinci yoruma hic KAYNAK yok oratada... Hem Peygamberimiz(sas) toplum putlara tapmaya basladigi icin geldi onlari bu gafletten kurtarmak icin!

Ilk yorum Brillant!
Dogru ya putperent olsaydi onun heykeli olurdu.. Hz Isa yi nasil yapiyorlarsa... Sikayet etmek lazim boyle videolari. Mumkun mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
edebilirsin ama kale almıyorlar maalesef.

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu ateistin hazırlattığı bir videodan kime hayır gelir.... Şerefsizzzz.

• Beğen
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendini maymunun evrimleşmiş hali olarak benimseyen bu topluluktan mantıklı bir şey beklemek hata olur şebek maymunu bunlar ya atalarına çekmışler;)

• Beğen
Emrgncy

Emrgncy

Üye

• Beğen
Tepkiler: viktoreznov ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Güzel paylaşım refikim...

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dincilerin hazırlattığı videolardan şimdiye kadar ne hayır geldi merak ediyorum.
En azından El lah gibi uydurma bir havadisi tutup ta Allah diyerek ortalığa çıkarmıyorlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dinciler ne demek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt