5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dogru sim hafızsı seçili...tamam kaptan...bide böyle deneyeyim...

---------- Eklendi @ 23:04:22 ---------- Yazıldı @ 22:52:27 ----------

denedim bu sefer oldu .thkns... üstad bişey soracak kısayol rehber çubuğu yokmu... ilk sürümlerde ana ekrana kısayol olarak koyuluyodu ya....

c6 portlarında yok rehber çubuğu. Ofw lerde war o. 4 lü kartvizit var sadece onuda yaptın kardeşim...

omerynd

omerynd

Üye
kardeş eline sağlık harika bir yazılım olmuş beğenerek kullanıyorum fakat acaba tuş kilidini orjinal 5800 da ki gibi sürüklemeli hale getirebilirmiyiz ? ne yapmam gerekli

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık harika bir yazılım olmuş beğenerek kullanıyorum fakat acaba tuş kilidini orjinal 5800 da ki gibi sürüklemeli hale getirebilirmiyiz ? ne yapmam gerekli

modlar bölümünde c6 tuş klidi var onu indir rofs2 at tamamdır... Güle güle kullan kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: omerynd
ykpknl

ykpknl

Üye
kardeş allah senden razı olsun ben hep yapmaya çalıyodum olmuyodu şimdi oldu çok büüyük sevaba girdin tekrar teşekkürler

---------- Eklendi @ 09:33:11 ---------- Yazıldı @ 09:29:07 ----------

bir şey daha sorucam hani yazılım değişiyoya belle oyunlarını falaaaaaaaan açarmı

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Selam hakan benim 5800 Symbian Belle yazılımını yükledikten 1 hafta sonra bir sabah kalktığım vakit ekran görüntüsünün gelmediğini fark ettim yani cihaz çalışıyor tuş ışıkları yanıyor dokunmatik ekrana dokunduğum vakit titremesini hissedebiliyorum fakat ekran siyah görüntü yok açtım kapattım hard format attım tekrar yazılım attım hafıza kartını biçimlendirdim sorun negatif bu konuda bana yardımcı olabilir misin şimdiden teşekkürler kız gibi makina siyah ekran ile kenarda yatıyor :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş allah senden razı olsun ben hep yapmaya çalıyodum olmuyodu şimdi oldu çok büüyük sevaba girdin tekrar teşekkürler

---------- Eklendi @ 09:33:11 ---------- Yazıldı @ 09:29:07 ----------

bir şey daha sorucam hani yazılım değişiyoya belle oyunlarını falaaaaaaaan açarmı

açmaz desteklediği taban v5 yine. Güle güle kullan kardeşıpm

---------- Eklendi @ 07:56:37 ---------- Yazıldı @ 07:55:30 ----------

Selam hakan benim 5800 Symbian Belle yazılımını yükledikten 1 hafta sonra bir sabah kalktığım vakit ekran görüntüsünün gelmediğini fark ettim yani cihaz çalışıyor tuş ışıkları yanıyor dokunmatik ekrana dokunduğum vakit titremesini hissedebiliyorum fakat ekran siyah görüntü yok açtım kapattım hard format attım tekrar yazılım attım hafıza kartını biçimlendirdim sorun negatif bu konuda bana yardımcı olabilir misin şimdiden teşekkürler kız gibi makina siyah ekran ile kenarda yatıyor :(

navifrmden ofw yazılımını indir. Aynısı gibi tekrar at. Hafıza kartı takılı olmasın

ykpknl

ykpknl

Üye

açmaz desteklediği taban v5 yine. Güle güle kullan kardeşıpm

---------- Eklendi @ 07:56:37 ---------- Yazıldı @ 07:55:30 ----------

navifrmden ofw yazılımını indir. Aynısı gibi tekrar at. Hafıza kartı takılı olmasın
bide teknotonik arkadaştaki gbi bi hatayla karşılaşırmıyım..?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bide teknotonik arkadaştaki gbi bi hatayla karşılaşırmıyım..?

:) ôlceğini bile bile neden yaşıyon... Ona oldu diye snadamı olucak. Belki yazılımsal değil donanımsaldır... Zorlamıyorum kimseyi at atma senbilirsin kardeşim

tektonik1907

tektonik1907

Üye
Hakan teşekkürler önerin için denedikten sonra sonucu burada paylaşırım inş olur :(

---------- Eklendi @ 13:25:56 ---------- Yazıldı @ 13:08:18 ----------

Hakan maalesef önerdiğin yolu denedim fakat hiç bir şey olmadı sistem yükler iken ekranın açılması gerekli ama bende hiç bir şey olmuyor tuş ışıkları yanıyor XpressMusic ışığı yanıyor ama bir türlü ekran gelmiyor sistemi kurduktan sonra telefon açılıyor normal olarak ama ben ekranda yazılan yazıları göremiyorum telefon çalışıyor nasıl bir çözüm önerebilirsin şunun için soruyorum kötülemek için değil tabi ki ama senin yaptığın sistemi kurduktan sonra oldu on numara cfw ona diyecek birşeyim yok ama bende böyle bir sorun verdi anlamadım.

omerynd

omerynd

Üye

modlar bölümünde c6 tuş klidi var onu indir rofs2 at tamamdır... Güle güle kullan kardeşim.

sağol kardeş Teşekkür ederim. çok başarılı bir çalışma, başarılarının devamını dilerim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan teşekkürler önerin için denedikten sonra sonucu burada paylaşırım inş olur :(

---------- Eklendi @ 13:25:56 ---------- Yazıldı @ 13:08:18 ----------

Hakan maalesef önerdiğin yolu denedim fakat hiç bir şey olmadı sistem yükler iken ekranın açılması gerekli ama bende hiç bir şey olmuyor tuş ışıkları yanıyor XpressMusic ışığı yanıyor ama bir türlü ekran gelmiyor sistemi kurduktan sonra telefon açılıyor normal olarak ama ben ekranda yazılan yazıları göremiyorum telefon çalışıyor nasıl bir çözüm önerebilirsin şunun için soruyorum kötülemek için değil tabi ki ama senin yaptığın sistemi kurduktan sonra oldu on numara cfw ona diyecek birşeyim yok ama bende böyle bir sorun verdi anlamadım.

o zaman donanımsaldır.ofw ye döndün dimi tekrardan atma cfw yi... Ekran iletkeninde sorun vardır... Nokia cluba gtrcen kardeşim.

---------- Eklendi @ 11:48:22 ---------- Yazıldı @ 11:46:34 ----------

sağol kardeş Teşekkür ederim. çok başarılı bir çalışma, başarılarının devamını dilerim

saolasın güle güle kullan kardeşim

omerynd

omerynd

Üye
kardeş birşey daha sorabilirmiyim müsadenle. Bu sürüklemeli tuş kilidini illa dosyaları açıp cfw içine atıp flashlamak gerekiyor yoksa çalışmıyor anladığım kadarıyla çünkü çalışmadı bende. flashlamadan yapabileceğim bir yol var mı? yada bulunan tuş kilidinde tarih kenara doğru kaymış görünüyor alt satıra falan nasıl atabiliriz bilgin var mı?

tektonik1907

tektonik1907

Üye
"o zaman donanımsaldır.ofw ye döndün dimi tekrardan atma cfw yi"

Hakan bu işlem için bana link verebilir misin detaylı anlatım yapan.

aliosman166

aliosman166

Üye
tarayıcıda mesela indirilen bir video izledik bu videoyu izledikten sonra yine tarayıcı üzerinden sileceğiz sil e basıyorum ama kullanılıyor yazıyo kameradaki gibi..

musataga

musataga

Üye
cfw güzel olmuş ama tema efekleri pek hoş değil yinede teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
"o zaman donanımsaldır.ofw ye döndün dimi tekrardan atma cfw yi"

Hakan bu işlem için bana link verebilir misin detaylı anlatım yapan.

buyur kardeşim. Yazılımsal olmadığını düşünüyorum insallah yanılırım...
www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/cfw-den-ofw-ye-donme-ve-dead-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html

---------- Eklendi @ 14:29:28 ---------- Yazıldı @ 14:28:24 ----------

cfw güzel olmuş ama tema efekleri pek hoş değil yinede teşekkürler

güncellemede değiştiricem çoğu şeyi. Güle güle kullan kardeşim

---------- Eklendi @ 14:31:34 ---------- Yazıldı @ 14:29:28 ----------

tarayıcıda mesela indirilen bir video izledik bu videoyu izledikten sonra yine tarayıcı üzerinden sileceğiz sil e basıyorum ama kullanılıyor yazıyo kameradaki gibi..

şuanlık idare et sorun flan boşwer biliyorum yazılımda sorun olduğunu... Hepsi gidicek yakında kardeşim... Orjinal temanın iconları bile yazılım ilk çıktığı gibi güzel sağlam olucak...

---------- Eklendi @ 14:33:53 ---------- Yazıldı @ 14:31:34 ----------

kardeş birşey daha sorabilirmiyim müsadenle. Bu sürüklemeli tuş kilidini illa dosyaları açıp cfw içine atıp flashlamak gerekiyor yoksa çalışmıyor anladığım kadarıyla çünkü çalışmadı bende. flashlamadan yapabileceğim bir yol var mı? yada bulunan tuş kilidinde tarih kenara doğru kaymış görünüyor alt satıra falan nasıl atabiliriz bilgin var mı?

popclock öyle güncellemeyle ortada olucak kardeşim. Slide tuş kldini Rofs2 gömmeden olmaz...

ykpknl

ykpknl

Üye

:) ôlceğini bile bile neden yaşıyon... Ona oldu diye snadamı olucak. Belki yazılımsal değil donanımsaldır... Zorlamıyorum kimseyi at atma senbilirsin kardeşim
haklısın kardeş her şey için saol.....:alkis

omerynd

omerynd

Üye
tamam kardeşim sağol yeni yazılım ne zamana inşallah. V42 bekleniyor galiba ne gibi farkları var bilginiz var mi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim sağol yeni yazılım ne zamana inşallah. V42 bekleniyor galiba ne gibi farkları var bilginiz var mi

v42 çıkmasına daha çok var... İlerliyen zamanlarda ss koyucam bilgilendircem sizi kardeşim

• Beğen
Tepkiler: omerynd

Üst Alt