Telefonu aldığım gün kaldırmıştım :)
S.E.C.R.E.T Üye b4ttal' Alıntı: Telefonu aldığım gün kaldırmıştım Genişletmek için tıkla ... Ben ilk gün çözememiştim ne halt olduğunu sonra anladım ve bay bay
b4ttal' Alıntı: Telefonu aldığım gün kaldırmıştım Genişletmek için tıkla ... Ben ilk gün çözememiştim ne halt olduğunu sonra anladım ve bay bay
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Kaldırma muhabbetini başlatan abimiz Can. Genişletmek için tıkla ... valla ben uygulama kaldırma için yazdım ne anladınız bılemem
OttomaN TigeR' Alıntı: Kaldırma muhabbetini başlatan abimiz Can. Genişletmek için tıkla ... valla ben uygulama kaldırma için yazdım ne anladınız bılemem
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: valla ben uygulama kaldırma için yazdım ne anladınız bılemem Genişletmek için tıkla ... Tamam sanırım burada yanlış anlayıp konuyu dağıtan ben oldum herkesden özür dilerim başta abimdem.
rizENGİN' Alıntı: valla ben uygulama kaldırma için yazdım ne anladınız bılemem Genişletmek için tıkla ... Tamam sanırım burada yanlış anlayıp konuyu dağıtan ben oldum herkesden özür dilerim başta abimdem.
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: la napmışınız konuyu nerelere getirdiniz taksim barlarına dönmüş burası Genişletmek için tıkla ... Abi ben bugün iyi değilim anlaşılan en iyisimi forum sağlığı için bugünü bitireyim
papakudioflu' Alıntı: la napmışınız konuyu nerelere getirdiniz taksim barlarına dönmüş burası Genişletmek için tıkla ... Abi ben bugün iyi değilim anlaşılan en iyisimi forum sağlığı için bugünü bitireyim
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tamam sanırım burada yanlış anlayıp konuyu dağıtan ben oldum herkesden özür dilerim başta abimdem. Genişletmek için tıkla ... ya ne özürü kardeşim kötü bişey yok ortada bende espıriyle karışık yazmıştım yorumu o kadar masum değilim yani
OttomaN TigeR' Alıntı: Tamam sanırım burada yanlış anlayıp konuyu dağıtan ben oldum herkesden özür dilerim başta abimdem. Genişletmek için tıkla ... ya ne özürü kardeşim kötü bişey yok ortada bende espıriyle karışık yazmıştım yorumu o kadar masum değilim yani
OttomaN TigeR Üye rizENGİN' Alıntı: ya ne özürü kardeşim kötü bişey yok ortada bende espıriyle karışık yazmıştım yorumu o kadar masum değilim yani Genişletmek için tıkla ... seni seni bende niye böyle anladım ki diyordum abi. ---------- Eklendi @ 23:05:05 ---------- Yazıldı @ 23:03:31 ---------- commandtr' Alıntı: olmuyor Gökçen abi böle küsme susma sen konuş forum şenlensin Genişletmek için tıkla ... Yok yok can benim cidden bugünü bitirmem gerekiyor.
rizENGİN' Alıntı: ya ne özürü kardeşim kötü bişey yok ortada bende espıriyle karışık yazmıştım yorumu o kadar masum değilim yani Genişletmek için tıkla ... seni seni bende niye böyle anladım ki diyordum abi. ---------- Eklendi @ 23:05:05 ---------- Yazıldı @ 23:03:31 ---------- commandtr' Alıntı: olmuyor Gökçen abi böle küsme susma sen konuş forum şenlensin Genişletmek için tıkla ... Yok yok can benim cidden bugünü bitirmem gerekiyor.