tavsiyem ağır davran bakışlarınla etkile çok bakma ama bakkk
gerisi gelir zabah larıda günaydın akşam ii akşam demeyi ihmal etme coool davran oqe... sonrada kankasına deki defol seni lanet olası oqe...ben öyle düşünemiyorum be!aynı duyguları bende yaşadım çok sevmiştim ama çıktığı var insan zamanla soğuyor benim için bi önem arz etmiyor şu an kız arkadasm var onla çok mutluyum birbirimizi çok seviyoruz sana diyeceğim karşına seni seninde onu seveceğin biri çıkacak sadece zamana bırak
o hiç olmaz be bir daha görememek varSeviyosan git konuş bence olmadı mermi ver ya benimsin yada karatoprağın
16
---------- Eklendi @ 17:56:34 ---------- Yazıldı @ 17:55:57 ----------
yaş kaç?
napayım gittim yanına tanışabilirmiyiz dedim hayır dedi bende kankasına yazdım..off ya abi yahata yapmıssın arkadaş yoluna başvurmakla ama iyi düşünürsen bu kankası senden bahsetcek kız en azından sevdiğini anlıycak
ben öyle düşünemiyorum be!
o hiç olmaz be bir daha görememek var
16
napayım gittim yanına tanışabilirmiyiz dedim hayır dedi bende kankasına yazdım..off ya abi ya
Böyle teselli mi olur Mustafa!aşık değil de sadece seviyosan kavuşursun ama aşıksan vay haline dağları delsen yine kavuşamazsın.![]()

Böyle teselli mi olur Mustafa!![]()

Nutkumun tutulduğu bir diğer anda bu sanırım....
teselli etmedim abi. aşık olduysa AYN kafesinde ters düz olacak, ŞIN testeresinde biçilecek ve KAF dağını aşacak. öyle hemen kavuşmak yok