C905 mikrofon sesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

merpol

Üye
    Konu Sahibi
C905 mikrofon sesi sorunu
Selam arkadaşlar. Yurtdışından gelen pasapaort kayıtlı sıfır kutusunda C905 im var. Arama yaparken maalesef ahize sesini duymuyorum ve menüden hoparlörü açıp konuşabiliyorum.Ayarlarında bir yanlışlık mı var.Yardımcı olursanız sevinirim.

ouzqan

ouzqan

Üye
Az bi ses geliyor demi Acoustic atacaksın a2 uploader konusu bul nasıl yapacağını görürsün . Hiç gelmiyor sa yine ilk adımı dene olmazsa cihazın hoparlörü bozuk

merpol

Üye
    Konu Sahibi
Az bi ses geliyor demi Acoustic atacaksın a2 uploader konusu bul nasıl yapacağını görürsün . Hiç gelmiyor sa yine ilk adımı dene olmazsa cihazın hoparlörü bozuk
C ye basılı tutunca konuşabiliyorum. C yi bıraktığım zaman ses gidiyor.Böyle güzel bir telefona bu sorun hiç yakışmıyor.

rosmisal

Üye
C ye basılı tutunca konuşabiliyorum. C yi bıraktığım zaman ses gidiyor.Böyle güzel bir telefona bu sorun hiç yakışmıyor.

dostum flex film degişmesi lazım,bende de hatta bütün c905 lerin hepsinde vardır bu sorun

merpol

Üye
    Konu Sahibi
dostum flex film degişmesi lazım,bende de hatta bütün c905 lerin hepsinde vardır bu sorun

kardeş filmini değiştirdim yine aynı sorunlar bir müddet sonra belirdi, acaba orijinal film değil de onun için mi bu sorun devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt