nokia n8 mi huawei ideos x5 mi

Sponsorlu Bağlantılar

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 mi huawei ideos x5 mi
bende nokia n8warda satıp huawei ideos x5 almayı düşünüyorum. Neden diye sorarsanız nokia n8e göre güzel oyun-uygulama bulamıyorum . Sizce ideos x5 alsammı . Yorumlarınızı alıyım dedim

TheMadness

TheMadness

Üye
Sakın alma. 2 tane kasmadan çalışan oyunu 10 tane kasarak çalışana tercih ederim ben.

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
niyeki telefon o kdr yavaşmı

klongs

klongs

Üye
huaweii ideos x5 iyi dir oyunları kasmadan açar ama sıfırını bulamazsın temiz bir ikinci el bulabilirsin

burda özellikleri yazıyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Android alacaksan ve N8'den sonra alacaksan Neo V ' den altta olan seni tatmin etmez .

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
ideos x5 gzl geldi bana

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sen bilirsin dostum sonra N8 ' i çok ararsın benden demesi . X5 alırsan .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence de alma alacaksan neo v ya da xpreia s al illa android diyosan ve Allah aşkına konuyu cep telefonları genel de aç

PriZm

PriZm

Üye
sırf oyun için x5 alınmaz.özellikle n8 den sonra kalitesini özlersin.bence en düşük neo v ile değiş.ideos x5 ile değişmek gibi bir hata yapma.

sanalben

sanalben

Üye
    Konu Sahibi
kararsız kaldım şimdi

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
kararsız kalma n8 devam

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Neo v diyen arkadaşlara katılıyorum çünkü n8'den android'e geçmeyi düşünüyorsan neo v'den aşağısı seni tatmin etmez.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Neo V iyidir. X5 ne ya düşünme bile.

MuhammedAliAKB

Üye
N8 :oke:

idevlez

idevlez

Üye
arkadaş yazmış en düşük neo V den başlamalı android 1GHZ işlemci 512 ram nokia 701 de de var ama android için yetmez zaten telefon çin malı bataryaları patlıyomuş bildiğin ayaklı bomba benm düşüncem n8 iyidir.Carl Zeiss lens zaten yeter bu kıyaslamada

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Huawei Ideos X5 N8'in yanında seni pişman eder. Nokia N8 eskidi fakat halâ onun sağlamlığında, onun kalitesinde bir telefon yok diyebilirim. Ideos X5'i uzun süre test ettim, o kadar da ahım şahım bir telefon değil, ama dersen ki Huawei'den iyi bir şey de olabilir, forumdaki diğer arkadaşların da dediği gibi Xperia Neo V'yi tercih etmen iyi olacaktır. Kolay gelsin, iyi forumlar.

ali219

Üye
kardeş ideos x5 güzel ama eğer paanvarsa huawei honor u8860 al drm süper telefon ama eğer t30 alıcaksan orjinal rom yükle bence turkcel uygulamalarla telin içine ediyor :)

Üst Alt