Türkler ve yabancılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Türkler ve yabancılar
Hangimizin kafası çalışıyor ?

Biz Türklerin neyi eksik ?
Ordan bakınca yabancıların kada çalışıyor abi şöyle teknolojikler böyle üstünler falan filan .Hep böyle dimi bizimkiler hep sahtekarlık düşünür yabancılar projeler düşünür.
Türkler yan gelip yatar yabancılar hep çalışır.

Türkler çalışsa bile altında kesin bi kötülük aranır.

spy ghost

spy ghost

Üye
Hayır hayır bizim milletimizde yabancı özentiliği var fakat tarihlerini bilmezlerki onlar zamanında bize neler yapmış viyana kapılarına dayanınca neler yaşamışız bilen yok ama şu saf millet sadece onlar böyle onlar şöyle der kendi milletini sevmez onlara özenir onlar gibi giyinir , onlar gibi yer kedi özünü , nerden geldiğini bilmez buyrun buyrun viyana kapılarında yaşadığımız olayın sonucu ; burdaki kemikler v.s kimin tahmin edin bakalım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yabancılar yapınca şöyle: :dondum:
Türkler yapınca şöyle: :sahan2:

Biz Türkler ağzımızla kuş tutsak dahi yabancı özentiliği geçmiyor. Az önce bir üye, bir programın resmini görmüş CFW'de. Övüyor da övüyor. O programı biz kullanınca "şu çalışmıyor, ben daha güzel sanıyordum" oluyor.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Hayır hayır bizim milletimizde yabancı özentiliği var fakat tarihlerini bilmezlerki onlar zamanında bize neler yapmış viyana kapılarına dayanınca neler yaşamışız bilen yok ama şu saf millet sadece onlar böyle onlar şöyle der kendi milletini sevmez onlara özenir onlar gibi giyinir , onlar gibi yer kedi özünü , nerden geldiğini bilmez buyrun buyrun viyana kapılarında yaşadığımız olayın sonucu ; burdaki kemikler v.s kimin tahmin edin bakalım

aynen kardeşim :oke:

---------- Eklendi @ 17:41:05 ---------- Yazıldı @ 17:40:43 ----------

Yabancılar yapınca şöyle: :dondum:
Türkler yapınca şöyle: :sahan2:

Biz Türkler ağzımızla kuş tutsak dahi yabancı özentiliği geçmiyor. Az önce bir üye, bir programın resmini görmüş CFW'de. Övüyor da övüyor. O programı biz kullanınca "şu çalışmıyor, ben daha güzel sanıyordum" oluyor.

davulun sesi işte :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bir miktar haklısınız, fakat yabancıları hâlâ türklerin kemiklerinden avize yapan yabancılar, türkleri de hala viyana kapılarına dayanan türkler olarak görmemek de gerekir. Burada bahsettiğim ülkelerin konumu, yoksa türkler hala osmanlı soyundan geliyor. Lafı dağıtmayayım, adamlar rönesans sonrası her ne kadar sömürgeci politikalar da izleseler, ciddi manada çalıştılar ve bugünkü konuma geldiler. islam ülkelerinin çoğunun hala geride ve 3. Dünya ülkesi olması konusu tartışılır. Ve şu anki yabancıların ahlakı da tartışılır. Fakat adamlarda icraat olduğunu, bizde fazla icraat olmadığını, olan icraatin de yabancı ülkelere beyin göçü ile giderek onları yükselttiğini kabul etmek gerekir. Yoksa biz dahi yapabiliriz. Bizden beyin gitmese, bize beyin göçü olsa. Ama olmuyor, bunun temel nedenlerinden birisi, icraat yapmak isteyenlere sağlanan imkanlar, ne yazık ki çok az. Hal böyle olunca da yabancı ülkelere özenmenin nedenleri ortaya çıkıyor.

(bkz. ne dedim ben ya?)

• Beğen
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
japon : kimse yapamıyorsa ben yapmalym
Türk : kimse yapamıyorsa ben nasıl yapaym bu düşünce devam ettikçe Türkler olduğu yerde seker :)

enkazcı

Üye

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr, u_cosar, ultrayer6 ve 1 kişi daha
spy ghost

spy ghost

Üye
Bu videoyu daha önce izlmeiştim ne kadar kötülediği görünse de doğrular bunlar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yazık vallahi yazık :(

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bu videoyu daha önce izlmeiştim ne kadar kötülediği görünse de doğrular bunlar

dert etme arkadaşım, bizim ülkemizi kötüleyen yok, bu video aslında bruno bozzetto tarafından yapıldı ve ordaki türk bayraklarının yerinde italyan bayrakları var. Ama bizim milletimiz kendini kötülemeyi pek sevdiği için, videodaki italyan bayraklarını türk bayrakları olarak montajlamış.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

dert etme arkadaşım, bizim ülkemizi kötüleyen yok, bu video aslında bruno bozzetto tarafından yapıldı ve ordaki türk bayraklarının yerinde italyan bayrakları var. Ama bizim milletimiz kendini kötülemeyi pek sevdiği için, videodaki italyan bayraklarını türk bayrakları olarak montajlamış.

Zaten videodaki konuşma seslerinden anlaşılıyordu Türk olmadıkları.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bana en basitinden dünyaca ünlü bir Türk pc yazılımı söyleyin (kaspersky,nero gibi)
??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Avast

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Crytek, CryEngine

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vestel, Arçelik

ultrayer6

ultrayer6

Üye
mount & blade serisi

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hangimizin kafası çalışıyor ?

Biz Türklerin neyi eksik ?
Ordan bakınca yabancıların kada çalışıyor abi şöyle teknolojikler böyle üstünler falan filan .Hep böyle dimi bizimkiler hep sahtekarlık düşünür yabancılar projeler düşünür.
Türkler yan gelip yatar yabancılar hep çalışır.

Türkler çalışsa bile altında kesin bi kötülük aranır.

Dünyadaki icat ve buluşların hepsi yabancılara çoğuda amerikaya ait.Gerek ekonomi gerek savaş teknolojisi gerek milli gelir gerek genel teknoloji iyi değilız.
Simdi dünyadan Amerika zi soyutlayın ne değişir şu an da bu yazıyı okuduğunuz pc telefon tablet , televizyon , bulaşık çamaşır makinesi ,internet , uçak ampul vs vs... Hiç biri olmayacak bunlarsiz hayat düşünün
Simdi türkiyeyi dünyadan soyutlayalim ne değişecek hayatımızda ?
Arkadaşlar farkındaysanız uzun bir süredir hayatımızı değiştirecek icatlar çıkmıyor neden çıkmıyor aslında çıkıyor ama ülkeler bunu milli sır olarak tutuyor dünya ile paylaşmıyor gizli güçleri.
ARKADAŞLAR MALESEF AŞIRI MILLIYETÇI BIR TOPLUM OLDUĞUMUZ IÇIN BAZI ŞEYLERI GÖRMEZEDEN GELIYORUZ ARTIK GERÇEKLERI GÖRÜN YABANCILAR BIZDEN ÇOK ILERDELE

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Allah her topluma bir çeşitlilik vermiştir. Biri ampülü biri elektriği biri interneti bulmuştur. Türkleri gözümüzde bu kadar küçültmeyelim. Fatih Sultan Mehmet, 1453'te Dünyaya çağ atlattırdı. Türklerin özelliğide kardeşlik, sıcak kanlılık, cana yakınlık, girişimcilik, azimdir bence.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Türklerin Değil

---------- Eklendi @ 12:47:12 ---------- Yazıldı @ 12:46:08 ----------

mount & blade serisi

Yazılım dedi oyun demedi üstelik o oyunun yapımında 4 ülke birlikte çalıştı

---------- Eklendi @ 12:48:06 ---------- Yazıldı @ 12:47:12 ----------

Vestel Arçelik bir firma yazılım değil

---------- Eklendi @ 12:50:05 ---------- Yazıldı @ 12:48:06 ----------

bana en basitinden dünyaca ünlü bir Türk pc yazılımı söyleyin (kaspersky,nero gibi)
??

Emin ol yok

---------- Eklendi @ 12:51:43 ---------- Yazıldı @ 12:50:05 ----------

japon : kimse yapamıyorsa ben yapmalym
Türk : kimse yapamıyorsa ben nasıl yapaym bu düşünce devam ettikçe Türkler olduğu yerde seker :)

Türk geni diye bir şey var boşuna mı var :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye
crytek ile cryengine'i es geçmişsin gibi gibi.

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt