Evet, forumlardan okuduğum kadarıyla şarjı uzun gidiyor ve ısınma problemi çok çok daha az G olan modelde(kendim kullanmadım hiç ). Ama zaten G modeli yanlış bilmiyorsam 1200 değil 1080Mhz hızında çalışıyor. Siz normal 1200de çalışan G'siz modeli under clock ederek bu hıza düşürebilir ve pilin daha uzun gitmesini sağlayabilirsiniz, böylece ısınmayı da azaltırsınız. Bunun dışında:
Getiri ve götürüleri kişiye göre değişir, ben halen G'siz olan modelinin çok daha fazla yazılımsal destek aldığını görüyorum (Türkbey v11 ics custom rom u çıkardı,arkadaşıma ve kuzenime kurdum, çok başarılı,v12 de yolda ), ve bu benim için pilden daha önemli ve G'siz modeli seçmem için yeterli.
Her ne kadar çok oyun oynamasam da oyun grafiklerinde G modelinde detay eksiklikleri var (yabancı kaynaklarda ayrıntılarla gösterilmiş ), zaten grafik çipi çok daha yavaş bir çip.
Sonuç olarak: benG'siz modelde G'li modelin ısı ve performans seviyesine düşerim istersem, ama G'siz model G'li modelin performansına çıkamıyor donanımsal olarak.
Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.