Galaxy S2 Yurtdışı Fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

747

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Yurtdışı Fiyatları
arkadaslar s2 almayı dusunuyorum.
Bilgisi olanlar hangi ülke fiyat ne kadar paylaşabilirseniz çok sevinirim.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş yurtdışı fiyatlarını bilmiyorum ama 1270 veya daha altına satılan siteler var
1270 e satan site güvenilir 6 ay önce ben oradan almıştım
yurdışında da bence minimum 1100 civarına bulursun diye düşünüyorum

karayel90

karayel90

Üye
Almanya 418 € 26.03.2012

Katar 500 $ 28.03.2012

Eğer Uluslararası Garantisi Yoksa Cepkask ile telefonu garantilemeni öneririm

---------- Eklendi @ 01:50:17 ---------- Yazıldı @ 01:43:59 ----------

Almanya 980 tl

Katar 895 tl

Fiyatlar böyle

mancukya

Üye
Mediamarkt isvicre 470 chf yani 800 900 tl arasi

maktama

maktama

Üye

Ankaradaki telefon borsasından 1000–1100tl ye kutulu kayıtsız yurt dışı olanları diye bilgi almıştım ben.
Yalnız dikkat et GT–I9100 modelini al,GT–I9100G modelini değil. Herikisinin kutusunun üstünde de Galaxy s2yazar ama kutunun altına bakarsan model farklılığını görürsün. Zira telefon açılırken de görürsün .G olan modeli donanımsal olarak farklıdır. Biraz araştır:thumbup:

custave

custave

Üye
GT–I9100 , GT–I9100G
faturalı satılan modellerdede varmıdır bu degısıklık varsa GT–I9100 olanınımı almalıyız bıde ne gıbı farklılıklar var bende almayı dusunuyorum

maktama

maktama

Üye
GT–I9100 , GT–I9100G
faturalı satılan modellerdede varmıdır bu degısıklık varsa GT–I9100 olanınımı almalıyız bıde ne gıbı farklılıklar var bende almayı dusunuyorum

Evet, faturalı satılan modellerde de var. Özellikle Darty'den alıcaksanız dikkat edin. Darty, Evo(ithalatçı firma)'nun getirdiği telefonları satıyor, ve bu farklılığı onlar bile bilmiyordu, Ankara Batıkent Atlantis'teki Darty'e ben bizzat bilgi vermiştim. Bunların bir çoğu G modeli. Komik olansa ellerinde olan 9100 ile 9100g leri aynı fiyata satıyorlardı.
Başka firmalardan da alırken iyice soruşturun Modeli nedir diye.
Samsung G modeline geçiriyor bir çok ülkede(malezya,singapur,hidistan da 2aydır i9100G satılıyor, i9100 bulunmuyot) ancak G modeline olan destek(custom fw, geliştirmeler... Vb) çok az şu anda. Donanımsal olarak da daha zayıf, her ne kadar Samsung eşit performanstalar dese de..
Farklılıkları googledan kısaca araştırarak bulabilirsiniz.
Tavsiyemi tekrarlıyorum, I9100G'den uzak durun, şimdilik.

custave

custave

Üye
acıklama ıcın tesekurler

747

Üye
    Konu Sahibi
dostlar cok tesekkur ederm.:) Getrtebılecegm bırılerı var mı katardan fılan guvenilir olan.

---------- Eklendi @ 17:54:41 ---------- Yazıldı @ 17:53:16 ----------

Ankaradaki telefon borsasından 1000–1100tl ye kutulu kayıtsız yurt dışı olanları diye bilgi almıştım ben.
Yalnız dikkat et GT–I9100 modelini al,GT–I9100G modelini değil. Herikisinin kutusunun üstünde de Galaxy s2yazar ama kutunun altına bakarsan model farklılığını görürsün. Zira telefon açılırken de görürsün .G olan modeli donanımsal olarak farklıdır. Biraz araştır:thumbup:

dostum bunu hıc blymıodum saolasn bılgı ıcın. Dıkkat edıcem

mancukya

Üye
S2 falan su an icin almayin 15 gün icinde S3 aciklaniyor ayin 3 de. Telin aciklandigi 1 hafta icinde yaklasik 100 150 euro fiyat indirimi hemen yansir o yüzden az sabir edin.

tarkan123456

Üye
Google spot telefon dunyasi yazin ilkine basin orda adam pasaport kayitli samsung galaxy s2 orjinal kutulu 900 tl ye satiyor boyle bisey olbalirmi bana cok sacma adam o telefonu o fiyata nasil satar birde odeme seceneklerini sordum kapida odeme oluyormus gercekten tuaf bence bu adam dolandirici sizin fikriniz nelerdir

calypso16

calypso16

Üye
galaxy s2 ne kadara kadar iner yani türkiyede ve internette güvenilir ucuz satan hangi siteler iyi

bartinli8387

bartinli8387

Üye

ben ırak erbilde çalısıyorum burada 26.04 itibari ile 480 dolar bu arada türkiyeden erbile gelmek cok kolay pasaprtun varsa vizesiz giris yapabiliyorsun ankara astiden bestvandan 120 tl bilet al ertesi gunu aynı saatte erbıl merkezdesin bir kapıda 15 tl ye pul masrafı var

esen38

Üye
Arkadaşar benim arkaşım çinde şuan bende s2 getirteçeğim bir sıkıntı yaşarmıyım birde arkadaşa diye4ceğiz samsun galaxy s2 al diye o da gidip g sini almasın

M.F.E

Üye
400$

mamilim90

mamilim90

Üye

al bak eyer güvenmezsen googleden araştır donanımhaberde alan çok fiyat ucuz tek - si parayı yatırıyorsun 15 20 gün sonra telfon geliyor sana s3 Çıksın bende ordan alıcam Donanımhaber olarak çoğumuz s3 ü bekliyoruz

esahin21

Üye
Google spot telefon dunyasi yazin ilkine basin orda adam pasaport kayitli samsung galaxy s2 orjinal kutulu 900 tl ye satiyor boyle bisey olbalirmi bana cok sacma adam o telefonu o fiyata nasil satar birde odeme seceneklerini sordum kapida odeme oluyormus gercekten tuaf bence bu adam dolandirici sizin fikriniz nelerdir

hem de dolandırıcının önde gideni sakın bulaşmayın

1oyun

1oyun

Üye
Ben Kendim Telefoncuyum Bu söylediğiniz fiyatlar pahalı bile şuan :) Galaxy SIII ün piyasaya yakında sunalacağı için şuan kendim sattığım Galaxy S2 nin fiyatı 950TL ve Garanti bile veriyorz en ufak bi sorunda geri alabiliyor ve Açılmamış kutusunda teslim edebiliyorz.

KEMAL_ANK

Üye

Konuyu detaylı araştırabilirsiniz I1900G modelinin bazı avantajları bulunmaktadır.
Şarjı diğer modele göre daha uzun gitmektedir.
ve Isınma problemi olmamaktadır.

...DEMİŞ BİR ARKADAŞ BU NE KADAR DOĞRU ACABA??

maktama

maktama

Üye
Evet, forumlardan okuduğum kadarıyla şarjı uzun gidiyor ve ısınma problemi çok çok daha az G olan modelde(kendim kullanmadım hiç ). Ama zaten G modeli yanlış bilmiyorsam 1200 değil 1080Mhz hızında çalışıyor. Siz normal 1200de çalışan G'siz modeli under clock ederek bu hıza düşürebilir ve pilin daha uzun gitmesini sağlayabilirsiniz, böylece ısınmayı da azaltırsınız. Bunun dışında:

Getiri ve götürüleri kişiye göre değişir, ben halen G'siz olan modelinin çok daha fazla yazılımsal destek aldığını görüyorum (Türkbey v11 ics custom rom u çıkardı,arkadaşıma ve kuzenime kurdum, çok başarılı,v12 de yolda ), ve bu benim için pilden daha önemli ve G'siz modeli seçmem için yeterli.

Her ne kadar çok oyun oynamasam da oyun grafiklerinde G modelinde detay eksiklikleri var (yabancı kaynaklarda ayrıntılarla gösterilmiş ), zaten grafik çipi çok daha yavaş bir çip.

Sonuç olarak: benG'siz modelde G'li modelin ısı ve performans seviyesine düşerim istersem, ama G'siz model G'li modelin performansına çıkamıyor donanımsal olarak.
Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin lütfen.