valla n9 un tarayicisinin pek bir farkini goremedim sikistirma yapmadigi icin benim cfwli 5800 'imla benzer bir performansi var.opera yuklersen daha rahat kullanirsin ama ondada flash destegi yok.su an tarayicisi en iyi olan zannedersem iphone 4s wirelessla bilgisayar gibi aninda giriyor , ve sayfayi butun olarak gosteriyor.karar vermeden once hepsine bak,hepsini dene.
N9 ve 5800 ın web tarayıcı performansını nasıl benzettin
) N9 birçok denemede ios ve Android tarayıcılarından daha hızlıyken ya senin 5800 a yıldırım çarpmış şimşek hızına çıkmış ya da N9 u kullandığınız bağlantıda sorun var. 2G ile mi bağlanıp denediniz yoksa tarayıcıyı?valla n9 un tarayicisinin pek bir farkini goremedim sikistirma yapmadigi icin benim cfwli 5800 'imla benzer bir performansi var.opera yuklersen daha rahat kullanirsin ama ondada flash destegi yok.su an tarayicisi en iyi olan zannedersem iphone 4s wirelessla bilgisayar gibi aninda giriyor , ve sayfayi butun olarak gosteriyor.karar vermeden once hepsine bak,hepsini dene.

sen hayatında bir n9 kullandın mı acaba?
çift çekirdeklilere yakın performans sergiliyor. ne 5800'ı
sıkıştırma yokmuşmuş, ne diyorsun arkadaşım sen?
Olabilir mi acaba böyle birşey 

sen hayatında bir n9 kullandın mı acaba?
çift çekirdeklilere yakın performans sergiliyor. ne 5800'ı
sıkıştırma yokmuşmuş, ne diyorsun arkadaşım sen?
tabi hatta quad.sikistirma yok kardesim nokia tarayici sikistirmasi ustunde hala calisiyor.4s e bir bak istersen.bu arada evet n9 kullandim.senin n9 un var heralde.cift cekirdek mi?tabi hatta quad.sikistirma yok kardesim nokia tarayici sikistirmasi ustunde hala calisiyor.4s e bir bak istersen.bu arada evet n9 kullandim.senin n9 un var heralde.

telefondan giriyorum suan bakamiyorum.ama zaten biliyorum.telefon 0 ken bile acik uygulamalarda kasiyordu.bayagi incelemistim.arkadasin dedigi gibi ekrani cezbediyor galiba insanlari.zevkler ve renkler tartisilmaz tabi.ama donanimlarda onemlidir.
inceledim bayagi kasma olayi kesinlikle vardi ekrani hos evet ama o kadar yani.zaten cok satamadi.fiyatida fazla.wp8leri beklemek lazim.
Model karıştırıyor olma
N8 i incelemiş olabilir misin yoksa? N9 hem güçlü donanımı olan bir cihaz hem de Meego diğer sistemlere göre çok daha hafif, özellikle tarayıcı konusunda.
Arkadaşım N9 da nasıl bir kasmadan bahsediyorsun sen yaaModel karıştırıyor olma
N8 i incelemiş olabilir misin yoksa? N9 hem güçlü donanımı olan bir cihaz hem de Meego diğer sistemlere göre çok daha hafif, özellikle tarayıcı konusunda.
soyle diyeyim telefonu eline aldigim zaman guzel duruyodu ekrani felan menulerde falan akiciydi multitaskingi test etmek icin birkac uygulama acmak istedim.4-5 tane actiktan sonra ekrani kaydirirken kasma yasadim hic beklemiyordum bende.uygulama actikca agirlasti.1gb ram koymalari bundan kaynaklaniyor sanirim.ama o kadar cok islem acan kullanici sayisi fazla degildir.incelemişmişK.bakma ama ben sana oh* demek zorundayım... K.bakma ama şimdiye kadar ki yapılan cep telefonları arasındaki en güçlü multitaskinge sahip cep telefonu bu telefondur... Bu kadar da olmaz ya sen incelememişsin telefonu o kadar kesin söyleyebilirim.
[video=youtube;UmiGdPfBhs0]http://www.youtube.com/watch?v=UmiGdPfBhs0[/video]
[video=youtube;9wOSg5xOO8I]http://www.youtube.com/watch?v=9wOSg5xOO8I&feature=related[/video]
[video=youtube;hLJDiXLDtrA]http://www.youtube.com/watch?v=hLJDiXLDtrA[/video]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorum yok...
bu videolar üstüne hala boş konuşuyor ne diyeyim.laf bu tabiiki senin bnm 5800 imdan haberin olmaz.n9un var galiba ama abartma yani dimi.ilk ciktiginda alip ondan sonra bu foruma gelip pismanim diyen bircok insan oldu.bizzat inceledim telefonu.videodan telefon secemezsin.bircok videoyu suan reklam icin nokia parayla hazirlatiyor.gel anlaşalım. senin 5800'ın şu videolardakine yakın bir internet performansı verirse ben forumu bırakacağım. veremezse sen bu bölümde bir daha yazma olur mu, anlaştık mı?![]()
laf bu tabiiki senin bnm 5800 imdan haberin olmaz.n9un var galiba ama abartma yani dimi.ilk ciktiginda alip ondan sonra bu foruma gelip pismanim diyen bircok insan oldu.bizzat inceledim telefonu.videodan telefon secemezsin.bircok videoyu suan reklam icin nokia parayla hazirlatiyor.

abi zaten opera ile aynı duruma geliyor flash desen yok ikisindede. html 5 desteğide çoğu sitede yok flash olsa neyse derimde yani kasmaya gerek yok arkadaş 5800ın normal tarayıcısını demiyor zaten operadan bahsediyor
abi zaten opera ile aynı duruma geliyor flash desen yok ikisindede. html 5 desteğide çoğu sitede yok flash olsa neyse derimde yani kasmaya gerek yok arkadaş 5800ın normal tarayıcısını demiyor zaten operadan bahsediyor