Bakmadan geçmeyin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Bakmadan geçmeyin lütfen
Arkadaşlar vodafoneda hangi mobil paketi yapmalıyım bilgisayarımda kullanmak istiyorum adil kullanımı aşınca sadece hız düşen paket istiyorum haftalık 50mb paketinde hız mı düşüyor bana yardımcı olun lütfen

TheSandwich

Üye
haftalik cepnet yaparsan iyi olur pc de kullanmak için. 7gün 5tl sinirsiz 50 mb sora hiz düşüor.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeş aylık 10mbda da öyle mi?

---------- Eklendi @ 22:35:05 ---------- Yazıldı @ 22:12:30 ----------

mesaj attıktan ne zaman sonra başlar internet paketi? yani onay mesajı ne zaman gelir

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Haftalık cepnet arkadaşın da dediği gibi 50MB sonrası hız düşümüyle devam eder. Hattınıza onay mesajı çok kısa süre içinde gelir ve kullanmaya başlarsınız.

• Beğen
Tepkiler: larten123
larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ediyorum. Yapacağım Allah'ın izniyle.

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N

TheSandwich

Üye
haftalik cepnet 5tl deil 50mb kdr 5 tl . 50 mb geçince 12 tl çikior ve sınırsız oluor hızda düşmüor. bugün aldim 5 tl gitti. pc ye bağladım. bayağı bi kullandim. 7 tl daha gitti. bi baktim 18 tl vardı. 5 tl kaldi. aradım müşteri hizmetlerini bana aynen dediği bu 50 mb kdr 5 tl 50mb geçtikten sonra 7tl daha eklenir ve internet hizi düşmez ve sınırsız olur. paket kendini yenilemez...

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
haftalik cepnet 5tl deil 50mb kdr 5 tl . 50 mb geçince 12 tl çikior ve sınırsız oluor hızda düşmüor. bugün aldim 5 tl gitti. pc ye bağladım. bayağı bi kullandim. 7 tl daha gitti. bi baktim 18 tl vardı. 5 tl kaldi. aradım müşteri hizmetlerini bana aynen dediği bu 50 mb kdr 5 tl 50mb geçtikten sonra 7tl daha eklenir ve internet hizi düşmez ve sınırsız olur. paket kendini yenilemez...

Uyarın için sağol ama bu çok saçmaymış peki arkadaşlar ben böyle değil de belirli bir miktar verip adil kullanımı aşıp sadece hız düşsün istiyorum hangi paketi almalıyım? Birde vodafonenun mobil paketler sayfasında şu yazıyor
Haftalık 50 MB (faturasız hatlar için) Kullanım bölümünde de :Haftalık 50 MB (Limitsiz)

Limitsiz yazıyor??

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye

Arkadaşım böyle birşey yok. Bende haftalık cepneti kullanıyorum hiç böyle birşeyle karşılaşmadım. Senin Liraların başka bir yere gitmiştir.

---------- Eklendi @ 20:12:04 ---------- Yazıldı @ 20:11:31 ----------

Uyarın için sağol ama bu çok saçmaymış peki arkadaşlar ben böyle değil de belirli bir miktar verip adil kullanımı aşıp sadece hız düşsün istiyorum hangi paketi almalıyım? Birde vodafonenun mobil paketler sayfasında şu yazıyor
Haftalık 50 MB (faturasız hatlar için) Kullanım bölümünde de :Haftalık 50 MB (Limitsiz)

Limitsiz yazıyor??

Dostum bu paketi alırsan 50 Mb'tan sonra hızın 64kbps'ye düşer. PC'de sayfaları biraz ağır açıyor ama iş görür.

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
O arkadaşın dediği bana da saçma geldi mobil internet paketleri sayfasında sizin dediğiniz gibi sadece hız düşüyor ama arkadaşa neden öyle olmuş üstelik demesine göre müşteri hizmetlerini aramış onlar da açıklama yapmış ne diyorsunuz bunun hakkında yapmalı miyim paketi

TheSandwich

Üye
O arkadaşın dediği bana da saçma geldi mobil internet paketleri sayfasında sizin dediğiniz gibi sadece hız düşüyor ama arkadaşa neden öyle olmuş üstelik demesine göre müşteri hizmetlerini aramış onlar da açıklama yapmış ne diyorsunuz bunun hakkında yapmalı miyim paketi
öncelikle şöyle bir açiklik getireyim. müşteri hizmetlerinden bana denilen şu. haftalik cepnet 50 mb lik olan 5tl imiş. sinirsiz olan 12 tl olarak geçilmektedir. yani haftalik cepnet 50mb yapinca 5 tl gidiyor. 50 mb geçince 7 tl daha gidiyor ve internetin sınırsz oluoyr 1 hafta bana açiklamayi böyle yaptilar :@

larten123

larten123

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir şey yapmak bence hırsızlık olur çünkü kullanıcıdan habersiz böyle bir şeyler yapamazlar orada açıklamaları lazım ama kardeş bir tek sana olmuş diğerlerine neden olmamış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt