Galaxy S2 mi Sony Xperia S mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vForOttoman

vForOttoman

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 mi Sony Xperia S mi?
Arkdaşlar kararsızım hangisini alıyım fiyatlar nerdeyse aynı ?

anselmo

Üye
xperia s kağıt üstünde daha güzel ama reelde ne olur bilmem

guro123456

Üye
Xperia s derim bende arc s var o bile neredeyse bir çok özelliğiyle s2 yi tokatliyor xperia s 12 megapiksel. Fazla dusunme onun rakibi ancak çıkarsa s3 okur s2 kıyaslanamaz

ilhan33

Üye
12 mp kamera + ekran cozunurlugu baska ne var karsılastırma yap bence s2
yenı cıkan bır telefonda daha cok ozellik olmalıydı

turker10

turker10

Üye
arkadaşım bir hangisinin görüntüsü daha hoşuna gidiyor ona bak özellik açısından ikiside canavar ve hangisi daha kullanışlı ona göre al... cam önemliyse xperia değilse bence s2 derim....

klongs

klongs

Üye
ben s2'derim xperia S te iyi ama root yapmak zor onda ve icsyi beklemen gerekecek

__xXx__

__xXx__

Üye
bende s2 yi tavsiye ederim xperia s kağıt üstünde iyi ama Xperia s in yeni çıkmış olmasi ics yı geç alıyor olmasi ve sony den gelen ics çıkacak ama begenmeyebilirsiniz uyarısı amiral gemisi dediği telefonun geleceğini bulaniklastiriyor

guro123456

Üye
Inanamıyorum size yaw ikiside bende mevcut xperia varken s2 yi cebimden çıkartmam çabuk ısınıyor kalas gibi duruyor heleki ikisinin kamerasını yan yana aç s2 ile resim video çekmezsinız evet çift çekirdek ama karpuz çekirdeği arc s tek çekirdek kayısı çekirdeği heleki xperia s ile s2 nin kıyaslanmasi çok saçma samsung bu telefondan daha iyi olsun diye piyasaya s3 u çıkarıyor helebi gelsin onla kiyaslayin

klongs

klongs

Üye
samsung s3 ü xperia s e rakip olsun diye değil iphone 5 e rakip olsun diye çıkartıyor

Türe

Türe

Üye
xperia s

Jrcan1

Jrcan1

Üye
Xperia S ile kafa tutamaz dostum

tempestshine

tempestshine

Üye
xperia s :oke:

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
root rom konusunda s2 daha ustun. Xperia s tek ustunluyu 12mp kamera

WebStyle

WebStyle

Üye
Öncelikle cihaz görüntüden kaybediyor. Ne kadar büyük bir cihaz olmuş öyle o. Evdeki tv kumandasından farkı yok desem çok doğru söylemiş olurum. Cihazın özellikleri çok çok iyi. Ama S2'de yabana atılacak bir cihaz değil. Overclock ile zaten xperia s'in işlemci hızına kadar çıkabiliyor. Bana kalırsa S2'yi tercih edin. Ya da S3 bekleyin derim..

emir123321

Üye
Bazı arkadaşlar tek üstünlüğü kamera demiş hatta s2 diyenler bile çıkmış anlamıyorum neye dayanarak demişler bunu. Xperia S le S2 karşılaştırılamaz bile Xperia S'e ayıp olur.Hem ekran hem çözünürlük hem kamera açısından çok üstün Xperia s. Ve performans olarak da s2 yi yerin dibine sokar ayaklarının altına alır. + İlk defa bi telefonda nano özellik kullanıldı.Xperia s üstünü kalemle çiziyosun sonra siliyosun hiç bi şey yok. Ayrıca telefonlarda ilk defa kullanılan 3d surround de Xperia s de. Hala S2 iyi diyosanız bi şey demiyorum

klongs

klongs

Üye
Bazı arkadaşlar tek üstünlüğü kamera demiş hatta s2 diyenler bile çıkmış anlamıyorum neye dayanarak demişler bunu. Xperia S le S2 karşılaştırılamaz bile Xperia S'e ayıp olur.Hem ekran hem çözünürlük hem kamera açısından çok üstün Xperia s. Ve performans olarak da s2 yi yerin dibine sokar ayaklarının altına alır. + İlk defa bi telefonda nano özellik kullanıldı.Xperia s üstünü kalemle çiziyosun sonra siliyosun hiç bi şey yok. Ayrıca telefonlarda ilk defa kullanılan 3d surround de Xperia s de. Hala S2 iyi diyosanız bi şey demiyorum

xperia s in çözünürlüğü daha iyi ama tür olarak super amoled daha iyi xperia s te 1 sene sonra ölü pixel çıkmaya başlar amoledde böyle bir şey olmaz arm cortex a9 qualcomm s3 ten daha iyi xperia s te gingerbread var daha ics güncellemesi 3 ay sonra gelecek
kim bilir jellybean ne zaman gelir galaxy s2 nin xperia s ten kamera dışında geri kalır bir yanı yok üstelik s2 xperia s ten kaç ay önce çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt