3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kardeş cfwni yaklaşık 1 haftadn beri kullanıyorum ama bir hata var.
Biri aradığında zil sesi çalıyor ve yaklaşık 10 sn sonra duruyo ses gelmiyor sadece ekranda kimin aradığı yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Sensör ayarlarından dokunma kontrolü varsa, içine girip işaretleri kaldırıp Tamam'a bas. Bir daha sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: 'Sefer

famemonster16

famemonster16

Üye
Sensör ayarlarından dokunma kontrolü varsa, içine girip işaretleri kaldırıp Tamam'a bas. Bir daha sorun olmaz.

Tamam kardeş sağol sorun çözüldü. Bir de telefonda ilk açtığımda 55 mb ram oluyor aradan 1-2 gün kapatmadan baktığımda ram 36 mb'a kadar düşüyor. Temizle yaptığımda en fazla 38-40 mb arasında oluyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Tamam kardeş sağol sorun çözüldü. Bir de telefonda ilk açtığımda 55 mb ram oluyor aradan 1-2 gün kapatmadan baktığımda ram 36 mb'a kadar düşüyor. Temizle yaptığımda en fazla 38-40 mb arasında oluyor. bu sorunu nasıl çözebilirim?

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/telefonunuzu-hizlandirmak-icin-9-altin-kural-623240.html

Nedeni ise, program kurup kaldırmadır. Bir programı kurarsın, RAM düşer. Programı kaldırsan dahi RAM yükselmez.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
2-3 günde bir tlf kapatıp açmak gerekiyor ramblow la 45-50 ye kadar görürsün

famemonster16

famemonster16

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/telefonunuzu-hizlandirmak-icin-9-altin-kural-623240.html

Nedeni ise, program kurup kaldırmadır. Bir programı kurarsın, RAM düşer. Programı kaldırsan dahi RAM yükselmez.

Bütün yazanları yaptım bu cfwde 41.04 mb ram var şu anda.

---------- Eklendi @ 15:20:20 ---------- Yazıldı @ 15:14:39 ----------

Pardon kardeş. Yazanları yaptıktan sonra 41.04 mb vardı. Teli kapayıp açtım 57 mb ram oldu. Teşekkür ederim yardımın için sorun çözüldü.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Demekki bütün yazanları yapmamışsın :nono: Bütün yazanları yapmış olsaydın telefonu kapatıp açmış olurdun :nono: Kendinde itiraf etmişsin :ehe

famemonster16

famemonster16

Üye
Demekki bütün yazanları yapmamışsın :nono: Bütün yazanları yapmış olsaydın telefonu kapatıp açmış olurdun :nono: Kendinde itiraf etmişsin :ehe

:ah Haklısın kardeş. Ya ben de çok sorunlu çıktım ama :cry: hafıza kartını biçimlendirip telefona format atınca bütün uygulamalarım silindi. Ben ev ekranına Accuweather widgeti koyuyordum hep. Şimdi format attıktan sonra oviden accuweatheri tekrar indirdim ama ev ekranını düzenle dediğimde accuweather orda çıkmıyor. Ne yapmam lazım?:ağlarım:

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
:ah Haklısın kardeş. Ya ben de çok sorunlu çıktım ama :cry: hafıza kartını biçimlendirip telefona format atınca bütün uygulamalarım silindi. Ben ev ekranına Accuweather widgeti koyuyordum hep. Şimdi format attıktan sonra oviden accuweatheri tekrar indirdim ama ev ekranını düzenle dediğimde accuweather orda çıkmıyor. Ne yapmam lazım?:ağlarım:
programı kurduktan sonra tlf nu yeniden başlattın mı?

famemonster16

famemonster16

Üye
Evet yeniden başlattım ama sorun çözülmemişti. Ama programı silip başka bir siteden yükledim sorun çözüldü.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
cwf yenilendi arkadaşlar,bu son güncelleme olabilir :)

erdi_s

erdi_s

Üye
eyvallah üstad ;)

_cem

Üye
internet- eposta-yeni diyorum hiç birşey olmuyor... ayarlara giriyorum tanımlı posta kutusu yok şimdi tanımlansın mı diyor evet diyorum yine hiçbir şey olmuyor yani eposta tanımlıyamıyorum ne yapmam gerekiyor.

gazkesmez

Üye
güle güle kullan kardeş

kardeşim ya ben bunu indirdim ama daha winrarda açarken şifre istedi ve bende o şifreyi bulamıyorum :( ki daha başındayım ilerisini nasıl yapacağım güzel göstermişin ama benim kafa okadar basmazda ya :(

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
internet- eposta-yeni diyorum hiç birşey olmuyor... ayarlara giriyorum tanımlı posta kutusu yok şimdi tanımlansın mı diyor evet diyorum yine hiçbir şey olmuyor yani eposta tanımlıyamıyorum ne yapmam gerekiyor.
settingwizard kaldırıldığı için e posta ayarlanamıyor

---------- Eklendi @ 00:37:20 ---------- Yazıldı @ 00:36:11 ----------

kardeşim ya ben bunu indirdim ama daha winrarda açarken şifre istedi ve bende o şifreyi bulamıyorum :( ki daha başındayım ilerisini nasıl yapacağım güzel göstermişin ama benim kafa okadar basmazda ya :(
kardeş şifre linlerin yanında yazıyor: djmatrix

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
E-posta sorunu düzeltildi

wespiderteam

Üye
E-posta sorunu düzeltildi

kardeş rehber çubuğu na kişi eklemek istediğinde favori kişilere ekliyor ve normal rehberden ulaşamıyosun ayrıca rehber çubuğuna da eklenmiyor ve favori kişilerdende çıkaramıyorsun. yardımcı olman mümkünmü?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
öyle bi sorun yoktur kardeş hard format attın mi telefona ayrıca hafıza kartından sistem dosyalarini sildin mi bi de rehber i tlf hafızasına kopyalayıp dene

Üst Alt