[İSTEK] DUNGEON HUNTER 2 603 te siyah ekran sorunu vermeyen bulabilir misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
[İSTEK] DUNGEON HUNTER 2 603 te siyah ekran sorunu vermeyen bulabilir misiniz ?
Arkadaşlar bu oyunu bulabilir misiniz acaba rica etsem.
Bir arkadaş forumda paylaşmış ama o yüklerken hata verdi bende... Telefonum hackli değil. Garantisi bitmediği için hacklemek istemedim.(yani signed lazım) Elinde olan varsa özelden yada direkt burdn paylaşabilir mi?
[Oviye bakıyorum öyle bir oyun görünmüyor görünse alacam belki babamın kredikartını çalıp :)]

Ne olur yardımcı olun Rpg delisiyim yolda otobüste sağda solda level kasmak istiyorum :D

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
E/Nokia içine at telefonda yükleme yap o zman vermez ben öyle yaptım çünki..
Kurdum sorunsuz bir şekilde çalışıyo

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Hocam denedim dediklerini yaptım yine güvenilmeywn sağlayıcıdan alınan uygulama yüklenemez dedi. E dediğin yer telefonun içindeki 2 gb lik yermdeğil mi bide içinde nokia diye kalsör yoktu. Kendim oluşturdum yine olmadı. Acaba benim dosyadamı sorun var? Hjsplitle birleştirdim sorunsuz bir şekilde. Bide tel hackli değil.
Lütfen yardım et hocam.

efeler12

efeler12

Üye
sertifika al veya hackle

Polymath

Polymath

Üye
kardsm ben hackledm flash attim deadflass attım yınede garantı ye gıttı sıkıntı ccıkmadı. Ona bakmıyorlar bıle. Hacklemek ıcın bekleyecekmıısın 2sene.fp1 gelmeden once bende oyun hata verıyordu sımdı sorun kalmadı. Icın rahat etmezse garantıye yollarken pc suıt ıle yenıden yuklersın yazılımı hack gıder

• Beğen
Tepkiler: umt07
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
kardsm ben hackledm flash attim deadflass attım yınede garantı ye gıttı sıkıntı ccıkmadı. Ona bakmıyorlar bıle. Hacklemek ıcın bekleyecekmıısın 2sene.fp1 gelmeden once bende oyun hata verıyordu sımdı sorun kalmadı. Icın rahat etmezse garantıye yollarken pc suıt ıle yenıden yuklersın yazılımı hack gıder

Kardeş fp1 den sonra oyunun hangi sürümünü kurdun? bende fp1 kurcam ama sınav haftamın bitmesini bekliyorum... Önceki signed sürümler (7) olan mesela fp1den sonra çalıştı mı?

Hack konusuda garantiyi götürür diye şuan ki bilgim şehir efsanesi olabilir... Araştırasım gelmemişti hacki meki çünkü teli allalı daha 1 ay oldu hemn kurcalamak istemedim

Polymath

Polymath

Üye

Burda dostum sürümü mevcut. Forumdan indirmiştim. Sen telefon 1 aylık dıye korkuyorsun ben aldıktan sonra ılk hafta flash atmıstım :):)
Hack garanti dışı çıkarsa bile bakmıyorlar. Zaten garantiye gönderirken Pc suitle yeniden yükle yazılımı oldu bitti. Zaten donanıma zarar gelmediği sürece herşey garanti içi demişti bana telefoncu arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: umt07
umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
Çok saol ozaman fp1 yükleyip eski sürümü bi deneyeyim,

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bence hiiç uğraşma hocam birinden bir seferliğine kredi kartını iste mağazada 2.5 tl hiç bişey değil bi kere al bin kere yükle format attıktan sonrada gene mağazadan yükleyebiliyorsun bence bu oyuna değer az bile

umt07

umt07

Üye
    Konu Sahibi
bence hiiç uğraşma hocam birinden bir seferliğine kredi kartını iste mağazada 2.5 tl hiç bişey değil bi kere al bin kere yükle format attıktan sonrada gene mağazadan yükleyebiliyorsun bence bu oyuna değer az bile

Hocam msjı okumadın galiba, ztn oyunu ovide mbi görsem 2,5tl değil 10 tl olsa yine alacam, teldende girsem pcdende girsem 603 için gözükmüyor uygulama

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
valla mağazada aradım şimdi bende de görünmedi kaldırılmış mı ne olmuş anlamadım parayla aldığım halde bendekiler kısmında bile görünmüyor ilginç :hmmm

yavuz580

yavuz580

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt