Football Manager Handheld 2013 v4.3 (Football Managerın Mobil Versiyonu!)

Sponsorlu Bağlantılar

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Football Manager Handheld 2013 v4.3 (Football Managerın Mobil Versiyonu!)

Football Manager Handheld 2013 v4.3 [Football Managerın Mobil Versiyonu!]

Football Managerın Mobil Versiyonu!

Linkler:

• Beğen
Tepkiler: fesbi, soyupakhasan, KomutanReis ve 6 diğerleri

NaganoTR

NaganoTR

Üye
Teşekkürler

qazwsxe

qazwsxe

Üye
Tesekkürler

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

DJ Beyhan

DJ Beyhan

Üye
eline saglık super bi oyun:oke:

hayriçakmak

Üye
Güzel oyun tesekkürler

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
İyi Oyunlar

turker10

turker10

Üye
teşekkür....:oke:

eses2658

eses2658

Üye
Guzel paylasim. Tesekkurler. Huawei Ideos X5'de sorunsuz calisiyor.

eray_41

eray_41

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: sawbaba54

TheManiac2

Üye
Arkadaşlar ben oyunu yükledim ama böyle bi hata alıyorum yardım edebilen olursa sevinirim.
Yüklediğim telefon SE Xperia Neo V

[/URL][/IMG]

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben oyunu yükledim ama böyle bi hata alıyorum yardım edebilen olursa sevinirim.
Yüklediğim telefon SE Xperia Neo V

[/URL][/IMG]

Oyunu yüklemek için Boş alan lazım sendede hiç boş alan yokmuş onu diyo.Yani Hafıza kartındaki işe yaramaz belgeleri silki yüklemek için gerekli alan ortaya çıksın :)

TheManiac2

Üye
Oyunu yüklemek için Boş alan lazım sendede hiç boş alan yokmuş onu diyo.Yani Hafıza kartındaki işe yaramaz belgeleri silki yüklemek için gerekli alan ortaya çıksın :)

Bilgi için teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak hafıza kartında 100mb filan boş yer var ama ne kadar daha lazım onu biliyor musun?

PME 4L

PME 4L

Üye
    Konu Sahibi
Bilgi için teşekkür ederim. Bi sorum daha olacak hafıza kartında 100mb filan boş yer var ama ne kadar daha lazım onu biliyor musun?

Malesef bilmiyorum ama oyunu yazıp sd dosyasını google da arat ölü link bulmazsan zaten ne kadar oldugu yazar malesef baktıklarımın hepsi ölü

TheManiac2

Üye
Malesef bilmiyorum ama oyunu yazıp sd dosyasını google da arat ölü link bulmazsan zaten ne kadar oldugu yazar malesef baktıklarımın hepsi ölü

bilgiler için çok teşekkür ederim çok yardımı oldu biraz daha denerim ben yapmak için

oguzkedek

Üye
telefonum galaxy ace . iki gündür yüklemye çalışıyorum yapamıyorum hep wifiden dosya indirin diyor sd dosyasını tele attığım halde . ne yapıcam wifi yok bende . ççok uğtaştım olmadı yardım etcek var mı nasıl yükleniyor tam olarak